Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » André van Duin imitator Bart Juwett boeken

André van Duin imitator Bart Juwett boeken

André van Duin imitator Bart Juwett boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor André van Duin imitator Bart Juwett of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Juwett als imitator van André van Duin

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is Bart Juwett gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek André van Duin. Al meer dan 20 jaar imiteert Bart Juwett zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.

Lachsalvo’s, experiment, humor

Bart Juwett imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens (report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’. In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment… de guillotine.

Wijdbeens Report

Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan. Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf op de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en een graag gezien gast. Animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regiseur/cameraman.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button