Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » André Hazes boeken

André Hazes boeken

André Hazes boeken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor André Hazes boeken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

André Hazes boeken voor een evenement

André Hazes is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is André Hazes Jr.

André Hazes (toen nog Dré Hazes junior) nam in 2007  voor het album ‘Samen met Dré’ postuum een duet op met zijn beroemde vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’. Daarmee trad hij in de voetsporen van André Hazes senior. Het stempel ‘de zoon van’ is André Hazes allang ontgroeid. Hij heeft diverse gouden albums op zijn naam en is regelmatig te zien op festivals, evenementen en op televisie.

Dat André Hazes veelzijdig is, heeft hij al laten zien. Hij schaatste voor het Nelson Mandela Kinderfonds en was in 2008 als Frank te zien en te horen in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’, naar het (met een Gouden Griffel bekroonde) boek van Thea Beckman. In 2009 speelde hij de rol van Bram Barends in de soapserie ‘Onderweg naar Morgen’.

Eerbetoon André en Roxeanne Hazes

Al snel ontdekte André zijn echte liefde: muziek. In 2010 kwam zijn eerste album ‘Van jou, voor jou’ uit, waarop hij samen met zijn oudere zus Roxeanne Hazes verschillende liedjes van zijn vader zingt. In 2012 maakten broer en zus Hazes nog een album, ‘Samen solo’.

Beste zangers van Nederland

Na zijn solo debuutalbum uit 2014, ‘Mijn Beste Vriend’ brak André Hazes pas goed door in het programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’. Het TV-programma werd opgenomen in Ibiza, en was een onvergetelijke muzikale reis. Met zijn vertolking van het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ was een nummer 1-hit een feit. ‘Mijn Beste Vriend’ is een album vol vertrouwd klinkende en openhartige liedjes, persoonlijke teksten en natuurlijk hits van zijn vader.

Ook was André als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent.

In 2016 tekende hij een contract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met de single en het gelijknamige album ‘Leef’. Dit was de aftrap voor een steile weg omhoog.

Optredens André Hazes

André Hazes is niet meer te stoppen. Naast twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam werd André ook presentator bij SBS. Daarna volgden uitverkochte concerten in Ahoy en vele andere succesvolle optredens, zoals Vrienden van Amstel LIVE en Holland zingt Hazes. In 2015, 2016 en 2017 was André Hazes gastartiest tijdens de concerten van De Toppers.

Ook de grote evenementen en festivals door het hele land weet André Hazes plat te spelen met zijn band.

André Hazes – Leef (alsof het je laatste dag is).

Andre Hazes boeken
André Hazes boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button