Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » André Brouwers boeken

André Brouwers boeken

André Brouwers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor André Brouwers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geld met geld verdienen gaat niet vanzelf
Hoe kan het dat sommigen voortdurend succesvol zijn, terwijl de meerderheid blijft tobben met zijn beleggingen? Wat is het geheim van topbeleggers en wat kunnen wij van hen leren? Waarom is verlies nemen moeilijk? Hoe denken beleggers en hoe zouden ze moeten denken? Wat maakt beleggen moeilijk terwijl het simpel is?

André Brouwers is van beroep financieel coach aan de Alex Academie. Heeft ruim 15 jaar internationale ervaring als trader, vermogensbeheerder en belegger. Hij werkte voor gerenommeerde partijen als Reuter en Van der Moolen.
Hij ontwikkelde strategieën voor Hedge funds en maakte onderdeel uit van het internationale trading team van Refco, een van de grootste brokers van Amerika. Hij geeft begeleiding, training en advies aan beleggers en financiële professionals. Aangezien hij de gave heeft om zijn kennis op een heldere, humoristische en voor iedereen begrijpelijke wijze over te brengen.

U kunt André Brouwers boeken als: spreker

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button