Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Amira Willighagen boeken

Amira Willighagen boeken

Amira Willighagen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Amira Willighagen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Amira Willighagen heeft zichzelf opera leren zingen door naar filmpjes te kijken op YouTube. Amira komt uit een muzikale familie. Haar moeder en broer spelen viool en haar vader speelt accordeon. Naast alle muzikale bezigheden is Amira ook heel sportief. Ze doet aan turnen en atletiek.

Amira Willighagen boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Amira Willighagen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Amira Willighagen

Amira won de finale van Holland’s Got Talent in 2013 met haar uitvoering van ‘Nessun Dorma’ uit de opera Turandot.

Na wereldwijde optredens treedt Amira Willighagen sinds 2016 diverse malen op tijdens de Classics is groot- en Afrikaans is groot-concerten in Pretoria. Deze concerten werden in 2016 en 2017 voor de Zuid-Afrikaanse markt uitgebracht op CD en DVD.

In 2018 brengt Amira haar derde CD ‘With All My Heart’ uit. Naast licht klassieke nummers bevat de CD ook een aantal duetten, enkele religieus getinte liederen, nieuwe nummers die speciaal voor haar zijn geschreven en enkele vertolkingen van filmmuziek. Het album is wereldwijd digitaal uitgebracht, maar de fysieke CD is alleen in winkels in Zuid-Afrika verkrijgbaar.

Amira Willighagen boeken
Amira Willighagen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button