Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Alwin boeken

Alwin boeken

Alwin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Alwin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Alwin startte al op zeer jonge leeftijd zijn muzikale carriere. Als drummer in diverse formaties met optredens in zowel binnen- als buitenland leerde hij de kneepjes van het muzikantenvak. Maar het zingen was toch zijn grote liefde. Dit heeft hem ook doen besluiten om in 2000 solo te gaan… en met succes!

Inmiddels heeft hij vele optredens verzorgd op de meest uiteenlopende locaties. Maar ook in de bekende badplaatsen in Spanje en Gran Canaria (Heineken Cafe Playa des Ingles) is Alwin geen onbekende meer.

Op het podium is hij pas in z’n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest. Want hij heeft iets wat je niet kunt aanleren. En dat is uitstraling! Het maakt hem dan ook niet uit of hij boven op het biljart moet staan of op podia van grote zalen, hij komt overal tot zijn recht.

In de zomer van 2008 heeft Alwin uit handen van collega Jan Keizer zijn singel getiteld “De rumba Cha Cha en merenque'” mogen ontvangen, een nummer waarop de voetjes van de vloer komen. Deze nieuwe singel heeft behoorlijk wat positieve reacties opgeleverd vanuit het land en bij onze buren; in België heeft zelfs dit swingende liedje op nummer 1 gestaan.

Samen met de platenmaatschappij Pink Records en producer Kees Tel wordt hard gewerkt om eigen repertoire verder op te bouwen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button