Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ali B boeken

Ali B boeken

Ali B boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ali B of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ali B werd bekend als rapper, maar is inmiddels uitgegroeid tot TV-persoonlijkheid, theatermaker en spreker. Op het gebied van muziek heeft Ali B niet stil gezeten,  en hij  heeft een breed repertoire aan muziek. Met nummers als Klein Beetje Geluk , Meli Meli , Zomer Vibe en Let’s Go weet Ali van ieder evenement een gezellige boel te maken!

Ali B boeken voor een evenement

Ali B is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Naast muzikale optredens is Ali B in te huren als gastspreker.

Wie is Ali B

In 2004 verschijnt het album ‘Ali B Vertelt Het Leven Van De Straat’, waarmee Ali zijn stempel zet op de Nederlandse muziekindustrie. Kort daarna scoort hij de nummer 1 hit ‘Wat Zou Je Doen’ samen met Marco Borsato. Hij trad samen met Marco Borsato op in de Kuip tijdens een benefietconcert voor War Child, en stond Ali B in het voorprogramma van 50 cent en G-unit in Ahoy Rotterdam.

Ali B brengt in 2005 zijn eerste televisieserie uit, met de titel Rap Around The World. Voor dit programma liet hij het Nederlands publiek zien met welke problemen jongeren in o.a. Ecuador en Bangladesh te maken hebben in het dagelijks leven. In hetzelfde jaar won Ali een TMF Award en twee MOBO Awards.

Het succes van Ali B werd door Madame Tussauds bekroond met een op maat gemaakt wassenbeeld. Ali’s tweede album ‘Petje Af’ verscheen in 2006. Met monsterhits als Rampeneren, Ghetto, Je Weet Zelf en Zomer Vibe domineerde Ali de Nederlandse hitlijsten.

In 2016 bracht Ali na een periode van tien jaar een nieuw album uit, genaamd ‘Een Klein Beetje Geluk’.

Multi-talent

De talenten van Ali blijken echter veel breder dan muziek. Inmiddels heeft Ali B diverse theatershows op zijn naam staan. Daarnaast maakt hij zijn eigen TV-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’ die vier seizoenen voor de TROS worden uitgezonden. Ook was hij jurylid in ‘X-Factor’ en is hij coach in ‘The Voice Of Holland’ en ‘The Voice Kids’.

Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Ook maakte Ali zijn acteerdebuut in de Belgische film Patser. De film is geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, die ook de regie verzorgden voor de Amerikaanse kaskraker Bad Boys 3.

Ali B boeken
Ali B boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button