Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Alfred van den Heuvel boeken

Alfred van den Heuvel boeken

Alfred van den Heuvel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Alfred van den Heuvel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Alfred van den Heuvel voltooide zijn toneelopleiding in Maastricht. Van 1980 tot 1985 was hij als acteur verbonden aan de Haagse Comedie. Bij het Onafhankelijk Toneel speelde hij in 1984 de hoofdrol in het stuk IN HET PARADIJS VAN DE VROUW (regie: Mirjam Koen).

Hij richtte kort daarna de toneelgroep Southern Comfort op waarmee hij het door David Hare geschreven stuk DE TOESTAND IN DE WERELD (1985) opvoerde. Van 1986 tot 1989 speelde hij een aantal belangrijke rollen bij FACT (onder leiding van Ruurd van Wijk), toneelgroep Hollandia (LA PALOMA, regie: Johan Simons en Paul Koek) en toneelgroep Centrum (waarbij hij onder meer in de succesvolle door Maria Goos bewerkte musical EEUWIG JONG speelde). Met de voorstellingen SALTOMBANQUE (regie: Ben Verbong) en ONZE VADER (regie: Edward Montie) was hij te zien in de Rotonde van de Amsterdamse Stadsschouwburg. Vanaf 1989 tot heden is Alfred met veel plezier actief als entertainer bij amusementsgroep Purper.

Sinds september 2004 is Alfred van den Heuvel te zien in de door Haye van der Heyden geregisseerde sitcom KINDEREN GEEN BEZWAAR. Tussen 1989 en 2004 heeft hij rollen gespeeld in onder andere PLEIDOOI (IdtV), BINNENLANDSE ZAKEN en de SYLVIA MILLECAM SHOW. Jarenlang was hij panellid bij het satirische consumentenprogramma OOK DAT NOG (KRO). Hij presenteerde samen met Ernst-Daniël Smid dertig afleveringen van KRO’s HET GEVOEL VAN.

Alfred van den Heuvel was te zien in de door Gidi van Liempd geregisseerde film ERIK OF HET KLEIN INSECTENBOEK (2005). Ook was hij te zien in Dick Maas’ FLODDER 3 (1991) en het door Natasja van Praag geregisseerde en door de AVRO geproduceerde OPONTHOUD IN VERDUN (1981). Voor talrijke animatiefilms deed hij de nasynchronisatie.

Alfred speelde in de televisiecommercial series voor MELITTA KOFFIEFILTERS (v.a.1985), DE NOTARIS (v.a. 1993) en ZEEMAN (2003). Voor de Duitse markt speelde hij in reclames voor het bier SLAUSTHALER (v.a. 1993).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button