Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Alexander Mayhew boeken

Alexander Mayhew boeken

Alexander Mayhew boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Alexander Mayhew of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De interesse van Alexander Mayhew (Amsterdam, 1973) in zowel de uitvoerende als de beeldende kunsten werd al vroeg gewekt door zijn ouders. Vader was violist in het Nederlands Kamerorkest en moeder studeerde af aan de AKI in Enschede. Zelf studeerde hij af op een vrij doctoraal Auteurs- en Informatierecht aan de Universiteit Leiden. Zijn scriptie over het recht op privacy bereikte de shortlist van de Nationale Scriptieprijs. Tijdens zijn studententijd vertolkte hij rollen in meerdere toneel- en cabaretproducties.

Sinds 2000 werkt hij als zelfstandig tekstschrijver, trainer en acteur voor bedrijfsleven en non-profit organisaties. Hij schrijft scripts en speeches waarvan de inhoud is toegespitst op een specifieke vraag van de opdrachtgever. Daarnaast geeft hij presentatietrainingen en treedt hij op als dagvoorzitter, discussiebegeleider en rollenspelacteur.

De sluimerende interesse voor de beeldende kunst laaide definitief op bij het zien van een witte Concetto Spaziale met één snede van Lucio Fontana. Sindsdien is het volgen van moderne en hedendaagse kunstuitingen een belangrijk deel gaan uitmaken van zijn dagelijks leven. Vanuit zijn juridische achtergrond is hij daarnaast ook geïnteresseerd in de vele juridische kwesties die rond kunst kunnen spelen. Hierbij valt onder andere te denken aan cultuurbeleid, toekenning van subsidies of eigendomskwesties.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button