Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Albert Verlinde boeken

Albert Verlinde boeken

Albert Verlinde boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Albert Verlinde of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De drukke duizendpoot Albert Verlinde is naast columnist, musicalster en theaterproducent een alom bekende radiostem en populair televisiegezicht. Sinds 2021 is hij ook actief in de politiek als raadslid van de gemeente Vught.

Albert Verlinde boeken voor een evenement

De kosten voor een presentatie van Albert Verlinde zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wie is Albert Verlinde

Op Radio 538 ‘staat Evers graag op’ met Albert als de showbizz-gossips worden besproken. Bij het RTL-programma ‘RTL Boulevard’ is Albert Verlinde een vast gezicht aan tafel. Hier houdt hij Nederland op de hoogte van alle nieuwtjes over prominente personalities en artiesten.

In zijn drukke agenda wordt voor bijzondere presentaties graag een gaatje vrij gemaakt. Behalve Albert zitten met regelmaat aan tafel onder andere John van den Heuvel, Fiona Hering en Leco van Zadelhoff.

Albert Verlinde boeken
Albert Verlinde boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button