Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Albert Secuur boeken

Albert Secuur boeken

Albert Secuur boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Albert Secuur of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Albert Secuur is een Groninger in hart en nieren die na vele omzwervingen zijn bestemming heeft gevonden in het theater en film/televisieproducties. Hij is een veelgevraagd acteur bij gezelschappen als het NNT, Peergroup en de Steeg en vele vrije producties. Daarnaast is hij ook regisseur en muzikant.

In 2018 speelde Albert in Marijke Muoi, de openingsvoorstelling van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad. Hij was te zien in veel televisieproducties, waaronder Petticoat, GTST, Echt niet OK, Hollands Hoop (I en II), Penoza V, Nieuwe Buren 3 en in de films Reporter, Spaak en Gelukszoekers.

Als regisseur werkt Albert Secuur vooral veel voor (amateur-) gezelschappen in Noord Nederland. Zo maakte hij voorstellingen voor Schouwburg De Lawei in Drachten en regisseerde hij in 2018 het driedelige komische theaterspektakel Hotel Zigterman in de kersverse gemeente Midden-Groningen.

Albert speelde en verleende zijn stem aan meerdere commercials (onder andere voor Albert Heijn, Regiobank en Hooghoudt), hoorspelen en TV-programma’s (o.a. De Noodcentrale). Ook verzorgt hij taalcoaching bij series zoals Hollands Hoop.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button