Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Alain Caron boeken

Alain Caron boeken

Alain Caron boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Alain Caron of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Denk je aan de Franse keuken, dan denk je aan Alain Caron. Deze Parijzenaar woont al bijna 40 jaar in Nederland en is een graag geziene TV-kok in programma’s als BinnensteBuiten. Ook was hij te zien in MasterChef Nederland (seizoen 1 t/m 3) en Keuringdienst van Waarde.

Alain Caron boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Alain Caron zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Alain.

Wie is Alain Caron

Alain is een fijnproever en kan Franse origine. Hij kwam in 1983 naar Nederland en was onder andere chef de partie in Tante Koosje en kok in De Kersentuin. Met zijn twee zoons runt hij in Amsterdam de restaurants Café Caron en Petit Caron.

Kookboeken en Diamond Award

Alain Caron kan helemaal lyrisch worden van mooie producten en lekker eten. Naast zijn culinaire bezoekjes voor BinnensteBuiten is hij ook nog geregeld zelf in de keuken te vinden en schrijft hij graag kookboeken. Inmiddels heeft hij er al 15 op zijn naam staan.

Alain Caron ontving de Diamand Award voor zijn unieke bijdrage aan de gastronomie.

Alain Caron boeken
Alain Caron boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button