Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Al Awady Ensemble boeken

Al Awady Ensemble boeken

Al Awady Ensemble boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Al Awady Ensemble of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Muziek en dans uit het Midden-Oosten.

Arabische muziek met jazzy improvisaties. Al Awady brengt een zeer gevarieerd eigentijds repertoire uit het Midden-Oosten en India, desgewenst opgeluisterd door oriëntaalse dansers Mariska. Enerzijds Egyptische dansmuziek, anderzijds klassieke Arabische muziek uit Irak, afgewisseld met Midden-Oosterse volksmuziek, met soms een jazzy sausje en Westerse invloeden. Arthur Heuwekemeijer zorgt voor het jazz-element op zijn saxofoons en klarinet. Mariska danst enkele spectaculaire oosterse dansen, waaronder een zwaard-dans uit India.

Met de muziek- en dansvoorstelling “De Godin” brengt het ensemble Al Awady een ode aan de godin in de vrouw. Het publiek maakt kennis met Egyptische dansmuziek, klassieke Arabische muziek uit Irak, afgewisseld met Midden-Oosterse volksmuziek soms met een jazzy sausje. Daarnaast hebben de artiesten nieuwe muziek gecomponeerd, nu eens geïnspireerd door de Arabische traditie, dan door westerse jazz-elementen en samba-ritmes. Ook de nachtclubmuziek uit Caïro komt aan bod.

Oriëntaals danseres Mariska Assink betovert in “De Godin” met haar uitstraling en haar dans. Ze belichaamt de muziek met de sensuele bewegingskwaliteit van een oriëntaalse danseres en de gratie van een ballerina. Technisch perfect brengt zij uiteenlopende dansstijlen, variërend van pure Egyptische buikdans tot cross-overs met ballet, Indiase dans en Chinese zwaarddans. Steeds in schitterende kostuums.

Muziek- en dansvoorstelling “De Godin” is theatraal, muzikaal en inhoudelijk en visueel een uiterst boeiende en aantrekkelijke theatershow. Op de achtergrond worden dia’s geprojecteerd van de Godin in haar verschillende hoedanigheden. Tevens worden de fraai oosters vormgegeven projectieschermen gebruikt voor enige “special effects”. Al Awady beschikt over een zorgvuldig opgebouwd lichtplan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button