Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Akwasi boeken

Akwasi boeken

Akwasi boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Akwasi of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Akwasi Owusu Ansah is een verhalenverteller. Of hij dat nu doet in een rap, gedicht of televisieprogramma: hij wil inspireren, fascineren en prikkelen. Met woorden. Akwasi is een creatieve duizendpoot. Een archetype met het adagium: wees liever een eersterangs versie van jezelf dan een tweederangs versie van iemand anders.

Akwasi boeken voor een evenement

Akwasi is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Akwasi

Akwasi is bekend van de hiphop formatie Zwart Licht. Voor zijn soloalbum maakte hij een reeks liedjes die gebaseerd zijn op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen.

In 2014 verscheen het mini-album ‘Daar Ergens’ van Akwasi. Het is een voorproefje op het gelijknamige album dat eind 2014 uit kwam. Het album is een ode aan Bram Vermeulen, die in 2004 overleed. Bij het mini-album is een voorstelling ontwikkeld in samenwerking met Likeminds en hulp van Atelier Oerol. Deze voorstelling was te zien op alle dagen van het Oerol Festival in 2013.

Akwasi wordt op ‘Daar Ergens’ bijgestaan door Rob Dekay. Het album werd geproduceerd door Drummakid & Esco en bevat de singles Een Wedstrijd’,  ’Spijt’ en ‘Pauline’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button