Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ajouad el Miloudi boeken

Ajouad el Miloudi boeken

Ajouad el Miloudi boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ajouad el Miloudi of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ajouad el Miloudi is vanaf 2020 te zien bij de omroep NTR, waar hij onder andere de talkshow De Nieuwe Maan presenteert. Daarnaast is hij bekend van diverse programma’s bij KRO-NCRV, zoals Willem Wever en De Reünie.

Ajouad el Miloudi boeken voor een evenement

Ajouad el Miloudi is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Ajouad.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Ajouad el Miloudi

Ajouad el Miloudi werd op zijn 16e geselecteerd door een ontwikkelingshulp organisatie om als ambassadeur van de Nederlandse jongeren door Zuid Amerika te reizen. Hier bezocht hij verschillende projecten. Daarna begon hij als verslaggever bij de succesvolle radiozender FunX, waar hij al snel een eigen show had.

Radio- en TV-programma’s

Ondertussen begon het balletje ook te rollen in de televisie wereld. Ajouad werd vast panellid in het TV-programma Shoot en presenteerde het kinderprogramma Basta bij AT5. Via het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland kwam Ajouad el Miloudi terecht bij de KRO. Hij presenteerde daar onder andere de programma’s Puberruil, Keuringsdienst van Waarde, Stinkend rijk en dakloos en ZigZag.

In 2015 was Ajouad el Miloudi een van de vaste gezichten naast Paul de Leeuw in het TV-programma Kun je het al zien? Ook presenteerde hij samen met Jetske van den Elsen het informatieve jeugdprogramma Willem Wever. Daarna presenteerde hij De Reünie met Anita Witzier, en was hij het gezicht van het door hemzelf bedachte programma Kaaskop of Mocro!?

Sense of Dance

Daarnaast werkte hij van 2009 tot 2012 als radio DJ bij BNN. Vanwege zijn muzikale achtergrond en belangstelling voor housemuziek vroeg BNN hem als presentator voor Sense of Dance op 3FM. Naast zijn presentatie bezigheden draait Ajouad als freelance DJ in bekende Amsterdamse venues, zoals de Jimmy Whoo, Rain, Ministry, en op verschillende festivals.

De Nieuwe Maan

Vanaf begin 2020 is Ajouad el Miloudi te zien bij de omroep NTR. Hij gaat hier diverse programma’s maken, waaronder de talkshow De Nieuwe Maan.

Ajouad is Marokkaans, toegankelijk & intelligent. Vrolijk en eerlijk benaderd deze jonge presentator zijn vak.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button