Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ajouad el Miloudi boeken

Ajouad el Miloudi boeken

Ajouad el Miloudi boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ajouad el Miloudi of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ajouad el Miloudi is vanaf 2020 te zien bij de omroep NTR, waar hij onder andere de talkshow ‘De Nieuwe Maan’ presenteert. Daarnaast is hij bekend van diverse programma’s bij KRO-NCRV, zoals ‘Willem Wever’ en ‘De Reünie’.

Ajouad el Miloudi boeken voor een evenement

Ajouad el Miloudi is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Ajouad el Miloudi

Ajouad el Miloudi werd op zijn 16e geselecteerd door een ontwikkelingshulp organisatie om als ambassadeur van de Nederlandse jongeren door Zuid Amerika te reizen. Hier bezocht hij verschillende projecten. Daarna begon hij als verslaggever bij de succesvolle radiozender FunX, waar hij al snel een eigen show had.

Radio- en TV-programma’s

Ondertussen begon het balletje ook te rollen in de televisie wereld. Ajouad werd vast panellid in het TV-programma ‘Shoot’ en presenteerde het kinderprogramma ‘Basta’ bij AT5. Via het ochtendprogramma ‘Goedemorgen Nederland’ kwam Ajouad el Miloudi terecht bij de KRO. Daar presenteerde hij onder andere de programma’s ‘Puberruil’, ‘Keuringsdienst van Waarde’, ‘Stinkend rijk en dakloos’ en ‘ZigZag’.

In 2015 was Ajouad el Miloudi een van de vaste gezichten naast Paul de Leeuw in het TV-programma ‘Kun je het al zien?’ Ook presenteerde hij samen met Jetske van den Elsen het informatieve jeugdprogramma ‘Willem Wever’. Daarna presenteerde hij ‘De Reünie’ met Anita Witzier, en was hij het gezicht van het door hemzelf bedachte programma ‘Kaaskop of Mocro!?’

Sense of Dance

Van 2009 tot 2012 werkte Ajouad el Miloudi als radio DJ bij BNN. Vanwege zijn muzikale achtergrond en belangstelling voor housemuziek vroeg BNN hem als presentator voor ‘Sense of Dance’ op 3FM. Naast zijn presentatie bezigheden draait Ajouad als freelance DJ in bekende Amsterdamse venues, zoals de Jimmy Whoo, Rain, Ministry, en op verschillende festivals.

De Nieuwe Maan

Vanaf 2020 is Ajouad el Miloudi te zien bij de omroep NTR. Hij maakt hier diverse programma’s, waaronder de talkshow ‘De Nieuwe Maan’.

Ajouad is Marokkaans, toegankelijk en intelligent. Vrolijk en eerlijk benadert hij als presentator zijn vak.

Ajouad el Miloudi boeken
Ajouad el Miloudi boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button