Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Addie Timmermans boeken

Addie Timmermans boeken

Addie Timmermans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Addie Timmermans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Addie is geboren op: 11 – 05 – 1981

Ik was op jonge leeftijd al

veel met muziek bezig. Vanaf mijn 3e liep ik al rond in de slagerij van mijn opa en oma, terwijl de muziek harder moest van mij liep ik vrolijk rond, het was er altijd een feest.

Mijn schooltijd ben ik gelukkig goed door gekomen ondanks dat ik er niet echt veel om gaf. Ik verveelde veel en klierde veel, maar tijdens de muziekles was ik altijd rustig en stil en lette ik goed op. Had ik dat maar bij rekenen en taal gedaan, daar had ik in de begin jaren onvoldoende op, maar mijn muziekcijfer was minstens een 8. Gelukkig is het met taal en rekenen wel goed gekomen na veel gepraat met mijn ouders, we wisten alledrie dat muziek meer mijn interesse had.

In 1997

begon ik ook echt meer te doen met muziek, met name zingen.

Tijdens het 50-jarige feest van mijn peettante hebben mijn oom, ik en een discotheek ervoor gezorgd dat ik er zou optreden. Dat is iets wat ik nooit meer vergeet. Rond een uur of 10 vroeg ik of mijn tante even naar voren wilde komen omdat ik haar iets wilde geven. Toen het liedje begon stond ik daar, met een bos rode rozen in mijn hand. Ik zong het nummer “Op rode rozen vallen tranen” van Frans Bauer, op dat moment heb ik mijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was mijn 1e echte optreden.

Vanaf die tijd

is het echt serieus geworden. Ik kreeg een telefoontje met de vraag of ik wel vaker zong. Toen moest ik toch mijn vader even vragen of dat zo was. Hij zei: “Als je dat wilt moet je dat gaan doen”, en daar heb ik dus “ja” op gezegd. Ik kwam in contact met Ed Hooimans een tekstschrijver uit Den Bosch. Die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. Hij vertelde mij, dat hij misschien wel een paar nummers voor mij had liggen. Van het een kwam het ander en op mijn 17e ging ik een album opnemen. Het waren wel veel covers van andere artiesten maar ook 4 nummers die hij had geschreven stonden erop. Toen werden de foto’s voor de hoes van de cd gemaakt en werden de nummers voor de cd opgenomen. Ik kon het niet geloven, zo jong en dan een album. Daarna werd me gezegd: “Hoe zal het album heten?” ik zei: “Ik meen het”, en dat was het begin van mijn allereerste album.

Na dat hij uitkwam

is er in korte tijd veel gebeurd. In 1998 had ik mijn eerste cd presentatie in “Het Hart van Brabant”. Ik had nooit verwacht dat het zo druk zou woden als dat het toen was. Ik had interviews bij “Het Brabants Dagblad”, Radio interviews bij “Boschtion”. In datzelfde jaar, stond ik op de middenstip in de “Maaspoort Hallen” bij een basketbal toernooi van “De Dolphins” te zingen, en op de middenstip van “FC Den Bosch” te zingen.

In 2002

heb ik samen met Danny & Wim van Nimwegen een carnaval nummer op genomen. Zoiets was nieuw voor me, ik had bijna mijn Bossche accentje afgeleerd, en toen moest het juist. In 2003 kwam de CD Singel “Niet meer dromen” uit. Deze CD Singel werd met open armen ontvangen door de mensen, dit bleek wel op de presentatie waar het lekker druk was.

Na 2 jaar niks gedaan te hebben

met nieuwe nummers is dan eindelijk de 2de singel op de markt gebracht genaamd “Ik Kom Terug” een nummer geschreven door Frank Verkooyen. Het is een ander soort repetair als dat we al gewent waren van Addie. Dit is een meer vrolijker nummer met een hoog swing gehalte. De B-kant van de singel is het nummer “Diep Geraakt”. Ook is er op de singel een DVD clip te vinden van het nummer “Ik Kom Terug”. Addie is op dit moment ook al erg druk met de opnames voor zijn binnenkort te verwachten debut album.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button