Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Adaro boeken

Adaro boeken

Adaro boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Adaro of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Adaro is de artiestennaam van de Nederlandse hardstyle-DJ en -producer Thijs Ploegmakers. Hij is voorbestemd om op een podium te staan en muziek te maken, met de uitstraling van een echte entertainer.

Adaro boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Adaro zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Adaro

In 2008 begon Adaro samen met collega-DJ Ran-D te produceren, wat resulteerde in zijn eerste muziekuitgave onder het label A2 Records: Ran-D vs Adaro – ‘My Name is Hardstyle’.

Samen met Ran-D ontstond ook Gunz 4 Hire. Ze ontdekten dat ze dezelfde passie hadden voor muziek, en dan met name de donkere en rauwere sounds. In korte tijd wist Gunz for Hire uit te groeien tot een grote naam in de scene. Hun samenwerking leverde geweldige tracks op en zorgde voor een fanbase in heel Europa.

Inmiddels is Adaro niet meer weg te denken uit de hardstyle en rawstyle scene. Zijn harde en donkere sound weet hij bij elk optreden tot een climax te brengen. Adaro is uitgegroeid tot de Nederlandse top binnen het hardstyle genre.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button