Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ada Kok boeken

Ada Kok boeken

Ada Kok boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ada Kok of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ada Kok behoort tot een van de beste sportvrouwen in Nederland. In de jaren zestig stond ze jarenlang aan de internationale top. In 1962 begon haar internationale opmars. Als 15-jarige won ze in Leipzig de Europese titel op de 100 meter vlinderslag en met de 4×100 wisselslag veroverde ze met Nederland het goud. Ongekende prestaties voor het jonge talent.

Vanuit haar jeugd was haar zus haar inspiratiebron. Samen zaten ze in het estafetteteam en behaalden ze vele overwinningen. Op de Olympische Spelen van 1964 in Tokio was de 17-jarige Ada Kok een outsider. Desondanks wist ze twee zilveren medailles te winnen. Vier jaar later bij de Olympische Spelen van Mexico was het wel raak Zenuwachtig als ze was, wist ze op de 200 meter vlinderslag (destijds een nieuw nummer) alle concurrenten voor te blijven en werd ze Olympisch Kampioen.

In haar sportieve carrière werd Ada Kok drie keer uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar en opgenomen in de International Swimming Hall of Fame. Na haar actieve carrière werkte Ada Kok jarenlang voor het internationale zwemmerk Speedo. Ze was als ambassadrice verbonden aan Topsport Limburg. Ook was ze consultant in het project Limburg – Bridge to London 2012 en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Olympische Deelnemers.

Ada Kok is een enthousiaste en warme persoonlijkheid. Haar sportieve achtergrond gecombineerd met haar ervaring in het bedrijfsleven geven haar een platform om te vertellen over het bereiken van de wereldtop en het creëren van de voorwaarden om te kunnen presteren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button