Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ad van Opstal boeken

Ad van Opstal boeken

Ad van Opstal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ad van Opstal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ad van Opstal is een doorgewinterde artiest met veel ervaring op de buhne. Hij staat bekend als de stemmingmaker van het Nederlandse lied, en brengt nummers als de vlieger, de vrolijke koster, Maria Magdalena,een bossie rooie rozen, jij bent de zon etc. kortom, echte stemmingsmuziek en meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Mede daarom is Ad van Opstal een veelgevraagd artiest in voorprogramma’s van bekende artiesten. Ad van Opstal heeft reeds in het voorprogramma gestaan van André Hazes, One Two Trio, de Havenzangers en andere stemmingmakende artiesten. Met Ad van Opstal in het voorprogramma is succes verzekerd.

Ook heeft Ad van Opstal diverse TV optredens verzorgd bij BNN en Veronica. Vanwege zijn spontaniteit, flexibiliteit en zijn daverende optreden is hij een graag geziene gast.

Ad van Opstal is de enige echte opvolger van Jantje Koopmans. Ad bezit namelijk de originele banden van Jantje Koopmans. Dit dertig minuten durend optreden is bij uitstek geschikt voor de wat oudere mensen onder ons. Uiteraard is een combi optreden ook mogelijk.

Inmiddels heeft Ad van Opstal al diverse singles met succes op de markt gebracht, en begint hij langzamerhand wat meer landelijke bekendheid te krijgen. Ad van Opstal is een echte sfeermaker met een grote uitstraling, die zowel de kleinere als de grotere partijen tot een hoogtepunt weet te brengen.

Buiten de optredens tijdens feesten en partijen is Ad van Opstal zeker ook niet te beroerd om zich voor het goede doel in te zetten; al een aantal jaren verzorgd hij een spetterend optreden tijdens het jaarlijkse Sport en Spel te Maasland; een driedaags feest waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van diverse goede doelen. Daarnaast verzorgde hij in 2004 de presentatie (én een miniconcert) op Koninginnedag in Maasland tijdens het Ei-dols spektakel.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button