Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ad Bouman boeken

Ad Bouman boeken

Ad Bouman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ad Bouman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ad Bouman begon zijn radiocarrière in 1965 als programmatechnicus bij Radio Veronica. Na twee jaar begon hij zijn eigen top 10, de Adje Bouman Top Tien oftewel de ABTT. De Top Tien werd gepresenteerd door Jan van Veen, Joost de Draaier, Lex Harding en door Bart van Leeuwen.

Na het verdwijnen van het radiozendschip verhuisde Ad mee naar de Veronica Omroep Organisatie. Daar werkte hij als programmamaker van vele radio en televisie uitzendingen zowel in de studio, als op locatie. Met Veronica komt naar je toe, kwam ook Ad naar je toe. Als DJ van de Veronica Drive In Show deed ‘Adje Bouman’ ook mee.

In al die prachtige jaren vol met fantastische muzikale hoogstandjes heeft Ad meegeholpen om veel nummers hoog in de hitparade te laten komen. Alle grote hits, waren weer te beluisteren en te zien in de “Adje Bouman’s Gouwe Ouwe Show”. In een swingende show kwamen alle top jaren weer voorbij in beeld en geluid.

Samen met Michael Bakker voerde Ad de directie van het Golden Oldies Station Radio 192. Daar presenteerde hij ook het programma ‘Music Momories’.

Momenteel draait Ad nog regelmatig dance classics op evenementen in het land.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button