Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Acoustic boeken

Acoustic boeken

Acoustic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Acoustic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Acoustic

Acoustic is een viermansformatie die op unieke wijze in staat is om bij elke gelegenheid gepaste muzikale begeleiding te bieden.

Het zanggeluid en de prachtige akoestische gitaren

zorgen voor een sfeerverhogend effect. Het uitgebreide repertoire zorgt er voor dat vrijwel iedereen muzikaals aan zijn / haar trekken komt. Acoustic heeft hierbij met name oog (en oor!) voor liefhebbers van 50/60/70/80/90′-er jaren muziek.

Acoustic is in 1997 opgericht

Geïnspireerd door de ‘Unplugged’ sessies van wereldberoemde muzikanten ontstond het idee om deze manier van muziek bereikbaar te maken voor iedereen. De doelstelling was (en is) om akoestisch op een hoog niveau muziek te kunnen maken, waarbij maatwerk voor de klant het belangrijkste is. Ook het aanpassen aan de omstandigheden van volume en repertoire vindt Acoustic van groot belang.

Door de jarenlange ervaring

weten zij precies in te spelen op de verschillende situaties waardoor Acoustic uitermate geschikt is om op verschillende soorten Events de muziek te verzorgen. Recepties op beurzen / congressen, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, prive-feesten, diners etc.

Acoustic speelt op de achtergrond en /of voorgrond

naargelang de wens van de klant, maar een combinatie is het meest voorkomende. Inmiddels heeft de band sinds 1997 al honderden malen opgetreden. Noemenswaardig zijn bijvoorbeeld de optredens in Holland Casino (Amsterdam, Rotterdam en Scheveningen), het EK 2000 (ambulant), TV-optreden voor Veronica, strand /tuinfeesten, bedrijfsfeesten in het vermaarde Treslong, en een prive-feestje van niemand minder dan Lee Towers!

Uiteraard zijn deze voorbeelden

slechts illustratief maar kan er uit worden opgemaakt dat de mogelijkheden inderdaad vrijwel onbeperkt zijn!

Eventueel is Acoustic uit te breiden met een slagwerker.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button