Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » 3Js boeken

3Js boeken

3Js boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor 3Js of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De 3Js hoeven nauwelijks meer introductie. In de afgelopen jaren speelden ze op alle grote podia van ons land. Zo hebben de 3Js hun eigen HMH shows en waren ze onder andere te zien bij Vrienden van Amstel live (Ahoy), op festivals en regionale stadsfeesten, waar het drietal met een compacte, energieke show hun grootste hits presenteert.

3Js boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van de 3Js zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn de 3Js

De 3Js bestonden oorspronkelijk uit het trio Jan Dulles (zang), Jaap Kwakman (gitaar en mandoline) en Jaap de Witte (gitaar). Sinds 2019 is Robin Küller de gitarist van de band. Het trio werd in 2007 bekend door hun medewerking aan het populaire TV-programma ‘De Zomer Voorbij’. Ze schreven de titelsong en brachten samen met Jan Smit en Nick & Simon hun muzikale zomervakanties in beeld.

Gouden albums

Daarna volgden diverse met goud bekroonde albums, zoals ‘Watermensen’ (2007), ‘Kamers van m’n Hart’ (2008), ‘Dromers en Dwazen’ (2010) en ‘4 Elementen’ (2012). In 2011 deden de 3Js namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival in Duitsland met het nummer ‘Never alone’.

Optredens 3Js

Meezingers als ‘Een met de Bomen’, ‘Wiegelied’,‘ de Zomer Voorbij’, en ‘Net Alsof’ maken deel uit van de shows van de 3Js. Maar ook energieke popsongs zoals ‘Geloven in het Leven’, ‘De Stroom’ en ‘Je Vecht Nooit Alleen’ ontbreken niet. Door het rijke oeuvre dat de 3Js de afgelopen jaren heeft opgebouwd komen er zeker nog wat verrassingen voorbij die per gelegenheid zullen wisselen. Maar 1 ding staat vast, als muziekliefhebber mag je deze show absoluut niet missen.

De toekomst van de 3Js

‘De Toekomst’ is de eerste 3Js single met het nieuwe bandlid Robin Küller. Met dit nummer zetten de 3JS de toon voor hun volgende album als het meest positieve en ‘zonnige’ sinds hun eerste album ‘Watermensen’. ‘De Toekomst’ is als een rit in een auto als metafoor voor het leven; de reis naar de toekomst.

3Js – De Toekomst.

3Js boeken
3Js boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button