Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » 2 Unlimited boeken

2 Unlimited boeken

2 Unlimited boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor 2 Unlimited of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

2 Unlimited boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van 2 Unlimited zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn 2 Unlimited

2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een zangeres, met gemakkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes – ook wel bekend als Eurodance – domineerde de popmuziek in de jaren ’90. Ray & Anita scoorden als 2 Unlimited hit na hit in de jaren ’90.

Met het instrumentale nummer ‘Get Ready For This’ scoorde 2 Unlimited een kleine undergroundhit. Maar het internationale succes begon pas echt toen rapper Ray Slijngaard en zangeres Anita Doth werden toegevoegd aan 2 Unlimited. Ray en Anita braken met 2 Unlimited eerst door in Groot-Brittannië. De nieuwe versie van ‘Get Ready For This’ stond wekenlang in de top-3 van de UK Top-40. Daarna volgde de rest van Europa en scoorde het duo in vijf jaar tijd 12 wereldhits waaronder ‘No Limit’ en ‘Twilight Zone’. Na jaren van wereldwijd succes stopte de succesvolle formatie in 1996.

Meest succesvolle 90’s act

In 2009 stonden Ray Slijngaard en Anita Doth voor het eerst sinds 1996 weer samen het podium, tijdens het festival I Love The 90’s in het Belgische Hasselt. Hun eerste Nederlandse reünieoptreden was dat jaar tijdens Koninginnedag op het Museumplein in Amsterdam. 2 Unlimited werd onderscheiden met de Top 40 Decennium Award, omdat de band in de jaren negentig de meest succesvolle Nederlandse act was in de hitlijsten.

In 2010 brachten Ray & Anita een nieuwe single uit onder hun eigen naam, ‘In Da Name Of Love’.

Reünie Ray & Anita

In 2012 traden Ray en Anita voor het eerst weer op als 2 Unlimited op het Smukfest in het Deense Skanderborg. De hernieuwde samenwerking met hun Belgische producer De Coster werd door beiden omarmd. 2 Unlimited gaf in 2013 in het Sportpaleis in Antwerpen een groot concert, met gastoptredens van onder andere Reel 2 Real. Later dat jaar verscheen een remix door de Amerikaanse DJ Steve Aoki van het nummer ‘Get Ready’. Voor het wereldkampioenschap voetbal in 2014 werd ‘No limit (Brasilian Remix)’ uitgebracht. Ook was 2 Unlimited een van de gastartiesten tijdens de Toppers-concerten in de Amsterdam ArenA.

2 Unlimited nieuwe stijl

Anita Doth stapte in 2016 uit 2 Unlimited, omdat het te moeilijk te combineren was met haar solowerk. Ray Slijngaard treedt sindsdien met Kim Vergouwen op als 2 Unlimited.

2 Unlimited boeken
2 Unlimited boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button