Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Yonina & Shira boeken

Boekingsinformatie voor Yonina & Shira? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Yonina & Shira

SPETTERENDE BUIKDANSSHOW MET MAGIC-ILLUSIES

Televisiester buikdanseres Yonina en danseres~percussionist Shira zijn internationaal bekend voor hun Las Vegas stijl show: stijlvolle buikdans, spectaculaire magic-illusies en humoristische interactie met het publiek. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien.

Ondermeer met de Sultan-act

betrekken Yonina & Shira als geen ander de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketenen ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. De betoverende sluierdans, authentieke stokkendans, mysterieuze magische illusies en opzwepende drumsolo creëren een sprookjesachtige 1001 Nacht sfeer. Op verrassende wijze kan een bedrijfslogo of –slogan dan wel een gelukwens of de naam van een bruidspaar tevoorschijn getoverd worden. Yonina & Shira presenteren ook dans en percussieworkshops. Hun jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

Naast het 1001 Nacht thema

kan de buikdansshow van Yonina & Shira ook toegespitst worden op themafeesten, zoals Sinterklaas en Kerstshows voor decemberfeesten en Hollandse folklore voor internationale gelegenheden. Andere thema’s zijn Zuid-Amerikaans en middeleeuws. De cadeau-doos illusie is perfect voor een jubileum of afscheidsfeest.

1 optreden van 30 minuten

2 verschillende optredens van 20 minuten: buikdansshow en magic-illusieshow

Yonina en Shira

hebben succesvolle tournees gemaakt door de Verenigde Staten, het Midden Oosten en Europa. Ze hebben opgetreden voor talrijke staatshoofden en het Koninklijk Huis. Yonina, geboren in Amerika uit Libanese ouders, studeerde oriëntaalse dans vanaf haar vijfde jaar. Ze heeft een klassieke dansopleiding en is afgestudeerd van de School of Performing bekend van Fame en de Martha Graham Dance Company in New York. De veelzijdige danseres Shira is master percussionist en ook een begaafd illusionist.

Yonina

heeft de oriëntaalse dans als danskunst in Nederland geïntroduceerd. Haar dansschool is gevestigd in Amsterdam. Ze is doctorandus in wiskunde en psychologie, ervaren danslerares en schrijfster van boeken, zoals ‘Oriëntaalse Dans en Motivatie’. Een roos, tulp en orchidee zijn naar Yonina vernoemd.

Yonina & Shira

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yonina & Shira of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.