Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken

Boekingsinformatie voor Yolanthe Cabau van Kasbergen? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Yolanthe Cabau van Kasbergen (Ibiza, 19 maart 1985) is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice.

Carrière

Cabau van Kasbergen figureerde onder andere in een videoclip van Charly Luske waarvoor ze mocht afreizen naar Turkije. Niet veel later was ze opnieuw in Turkije, dit keer voor de opnames van Costa! Vervolgens bracht ze een bezoekje aan Oostenrijk waar Snowfever werd opgenomen. Tot oktober 2008 speelde Cabau van Kasbergen in de soap Onderweg naar Morgen. Hierin speelde ze de rol van Julia en daarvoor mocht ze naar Brazilië. In 2006 start ze met de presentatie van BNN’s nieuwe programma URBNN, dat een vervolg kent in 2007. In dat laatste jaar is ze voor het eerst te zien als teamlid van Try Before You Die, van dezelfde zender.

In de educatieve door Teleac uitgezonden jongerenserie Zwolle speelde ze de rol van Julia. Ook had ze een bescheiden rol in de geflopte serie Het Glazen Huis en ze speelde My Special Girlfriend van Idols-winnaar Boris in zijn gelijknamige clip. Daarnaast was ze ook te zien in de videoclip bij het nummer Zomervibe van Ali B. Hier bleef het echter niet bij. In mei 2008 kwam namelijk de videoclip van het “Wiegelied” uit van de Volendamse 3js. In de clip speelt ze een moeder die een kind in slaap wiegt, maar ook een danseres. Verder komen ook andere bekende Volendammers in de clip voor zoals topscorer van FC Volendam Jack Tuijp, Jan Smit en zijn managers, Jenny Smit etc.

Eind september 2006 dong de korte speelfilm Turkse Chick van regisseur Lodewijk Crijns mee tijdens het Nederlands Film Festival in de Gouden Kalf Competitie. Cabau van Kasbergen vertolkte in deze korte film de rol van Turkse schone Dilara, die het hart van een jonge Nederlandse skateboarder verovert.

Cabau van Kasbergen maakte 27 november bekend in De Nieuwste Show van BNN dat ze overstapt naar de TROS. Ze heeft daar een zangshow rond tweelingen gepresenteerd, Twinzz. Op 24 oktober 2008 won ze de eerste Televizier Talentaward.

Naast dat ze acteert en presenteert, heeft Cabau van Kasbergen samen met Arjan Erkel een eigen stichting, Stop Kindermisbruik, die zich inzet om kindermisbruik te voorkomen, kinderen die al misbruikt worden te bevrijden, deze daarna te helpen over hun trauma’s heen te komen en ze een toekomst te bieden.

Privéleven

In juni 2006 en mei 2007 kozen de lezers van het mannenblad FHM haar tot de meest sexy vrouw van Nederland [1]. Eind maart 2007 won Cabau van Kasbergen BNN’s Hoofdprijs voor beste actrice. Half april 2007 werd bekend dat ze een relatie had met de Volendamse zanger Jan Smit. Op 19 mei 2009 werd bekend dat ze definitief uit elkaar zijn.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yolanthe Cabau van Kasbergen of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.