Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Winston Post boeken

Boekingsinformatie voor Winston Post? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Winston wordt geboren op 30 september 1972 in Vlaardingen. Al tijdens zijn HAVO periode ontwikkelt hij zijn passie voor acteren. Zo speelt hij actief bij het schooltoneel.
Zijn persoonlijkheid blijft niet onopgemerkt. Met zijn 21 jaar werkt hij nationaal en internationaal als model. Hij vliegt de hele wereld over voor modeshows en fotoshoots. Ondanks dat hij een veelgevraagd en succesvol model is, wil hij zich toch toeleggen op zijn passie.

Acteren

Zo volgt hij diverse workshops en masterclasses in het binnen-en buitenland. In 1999 neemt Winston deel aan ‘Monte Carlo presenteert Soaptalent’, een talentenshow voor acteurs. Hij bereikt hierin de finale. Vanaf deze finale gaat zijn acteercarrière van start. Winston speelt o.a. in Westenwind, Lotte en Het Klokhuis. Zijn grote vaste rol komt in 2000 Als Benjamin Borges in GTST. Met veel plezier en inzet speelt hij 4 jaar deze rol.

In 2010 wordt Winston benaderd om een rol te spelen in een nieuwe sitcom van Studio 100 genaamd ‘HALLO K3’. Deze serie wordt uitgezonden bij de TROS en de Belgische zender VTM. Winston speelt hierin de aantrekkelijke buurman van de dames. Met alle hilarische gevolgen van dien… Inmiddels heeft de serie er twee succesvolle seizoenen op zitten.

Toneel

In 2004 wordt Winston gevraagd om mee te werken aan een toneelstuk, geregisseerd door Peter Faber. In het seizoen van 2005/2006 staat hij met deze monoloog ‘Caveman’ in de Nederlandse theaters. Ook het toneel past goed bij Winston. In 2008 gaat hij nog een keer de planken op, afwisselend met Bas Muijs, speelt hij in het Haagse toneelstuk ‘Ik Beken’ van Podium de Luxe.

Presenteren

Naast zijn acteerwerkzaamheden presenteert Winston ook diverse TV programma’s. Zo is hij te zien in Yorin ‘Den Haag Life’ en Wannahaves voor SBS6. Voor de EO presenteert hij éénmalig een kinderprogramma. Vanaf 2011 presenteert hij voor de lokale zender WOS het programma ‘Winston Op Stap’ en in april/mei 2011 het RTL4 programma ‘Gezond, Mooi & Gelukkig’. Dat Winston een veelzijdige persoonlijkheid is, staat vast. Naast acteren en presenteren is hij ook een veelgevraagd Club DJ.

Ook wordt hij finalist van het populaire tv programma Dancing With the Stars in 2006 en is hij een graag geziene gast in tv programma’s.

4-11-11

Winston doet mee aan de spannende strijd in de Pelgrims code. In de tweede serie gaan opnieuw tien bekende Nederlanders een spectaculaire strijd met elkaar aan in het Midden-Oosten. En dit allemaal om de felbegeerde pelgrimsschat. Vanaf 10 november om 22.05 op Nederland 1. De inzet van de strijd is een schat ter waarde van € 10.000, bestemd voor het goede doel van de bekende Nederlander die wint. Het winnen van de schat is niet eenvoudig en is vol ontberingen. De zoektocht voert de BN’ers door woestijnen, middeleeuwse forten, historische steden en eeuwenoude pelgrimsoorden. Wie van hen krijgt de eerste informatie om de pelgrimsschat te vinden en de bijbehorende code te ontcijferen? En voor wie eindigt de reis op de plaats waar hij begon?

Winston Post

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Winston Post of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.