Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Wim Rijken boeken

Boekingsinformatie voor Wim Rijken? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wim Rijken is presentator, zanger, acteur, stem en tekstschrijver. Hij scoort zijn eerste hit in 1988 samen met Conny Vandenbos en presenteert voor radio en televisie en bij evenementen in het land. Zijn stem is te horen in commercials, kinderseries en als voice-over.

Het is in Koninklijk Theater Carré in 1987 bij zijn auditie voor de musical Heimwee, waar niet alleen het acteertalent van Wim Rijken opvalt, maar ook zijn goede zangstem. Wim krijgt de rol en niemand minder dan medespeelster Conny Vandenbos nodigt hem niet veel later uit voor een duet. Hun Wie Weet Wat Liefde Is wordt direct een groot succes. Ook hun tweede single Stapelgek Op Jou haalt de hitlijst. Solo scoort Wim daarna met Voor Mij Is Er Maar Een, Jij Bent Mijn Zomer, Dans Met Mij, Zij Is De Liefste en Als De Dag Lacht.

Wim begon als jong acteur bij de Haagse Comedie en vele theaterproducties volgden. Zo schitterde hij in o.a. Oud Speelgoed, Viktor/Viktoria, Little Voice en In The Mood. Op televisie speelde hij rollen in series als De Brug, Oppassen, Westenwind, Goede Tijden, Slechte Tijden, Sam Sam en De Club Van Sinterklaas. Sinds 2009 is Wim jaarlijks in de bioscoop te zien in de traditionele sinterklaasfilms, alle met goud bekroond. Vol verve vertolkt hij hierin de rol van goedheiligman. Dezelfde rol speelt hij ieder jaar in de unieke dvd-productie Video Van Sint.

Wim Rijken heeft een imposante carrière. Hij presenteerde op televisie ondere andere De Winkel Van Sinkel en De Droogkap en

radioprogramma’s op Radio Noordzee (o.a. Nachtvlinders), Radio 1 en Radio 192. Als casting-director ontdekte hij menig nieuw talent en als manager/songwriter was hij een belangrijke man achter het succes van de popact Wickit. De groep stond in vele landen genoteerd in de charts. Verder is Wim’s stem regelmatig te horen in commercials, als voice-over en in tekenfilms.

In de zomer van 2012, 25 jaar na zijn auditie in Carré, verschijnt het album Als De Dag Lacht, met daarop de mooiste en meest succesvolle liedjes uit zijn carriere. Naast de eerder genoemde hits ondermeer Zeldzaamheid, Jij En Ik De Wereld Over, de remake van Wie Weet Wat Liefde Is met Marga Bult, met wie hij het duet zong in de musical Diva’s In Nood en Samen Met Jou. Wim schrijft teksten vanuit zijn ziel en zingt vanuit het hart.

Klik hier voor een promovideo van het album.

Wim Rijken

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wim Rijken of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.