Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Wesley Broens – Oh Oh Daar Gaan We Weer boeken

Boekingsinformatie voor Wesley Broens – Oh Oh Daar Gaan We Weer? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wesley is geboren op 23 februari 1993 in Voorburg. Hij stond als kleine jongen al met regelmaat naast zijn opa op het podium.

Zo jong als Wesley was sprong hij het podium op en zong spontaan mee met opa Harry, die op veel Indische evenementen een graag geziene artiest was en zo is Wesley’s liefde voor de muziek ontstaan. Tijdens zijn studie management, toerisme & recreatie, (die hij in mei 2015 heeft afgerond) heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken en was hij vaak in het weekend te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.

In 2013 bracht Wesley zijn debuut single uit, getiteld ‘Wat moet ik doen’. Zijn single ‘Het is weer zomer’ werd in 2015 een goed gedraaide single op de lokale radiostations en bijbehorende clip deed het goed op TV. Zelfs in België werd de single opgepakt en gedraaid en dat smaakte naar meer. In de zomer van 2016 kwam Wesley met een spaans getinte single ‘Zij is zo mooi’ de spaanse gitaren in combinatie met de accordeon zorgen voor een heerlijk mid-tempo liedje met een zomerse clip erbij die je zeker ook even moet zien!

Nu er voor Wesley een spannende tijd aanbreekt, door zijn deelname aan een super leuke realityserie Oh Oh Daar Gaan We Weer. Zal hij ook nog eens in diezelfde periode medio november zijn nieuwe single uitbrengen. De titel ‘Ik wil jou’ willen wij al graag met je delen maar de bijbehorende clip wordt momenteel afgemonteerd en het eindresultaat zal héél Nederland doen glimlachen! Het wordt een zéér leuke én speciale clip met leuke mensen erin hou de site dus in de gaten.

Wesley Broens – Oh Oh Daar Gaan We Weer

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wesley Broens – Oh Oh Daar Gaan We Weer of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.