Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Wesley boeken

Boekingsinformatie voor Wesley? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wesley, geboren in Goirle, opgegroeid in een warm Tilburgs gezin, wordt al vanaf zijn jeugd door dik en dun gesteund door zijn ouders en oudere broer. Wesley wil namelijk maar 1 ding en dat is zingen!

Vanaf zijn kleutertijd trok hij al de aandacht op school met zijn heldere blauwe ogen en ondeugende streken. Later op schoolfeestjes kwam duidelijk naar voren dat hij zich op het podium goed thuis voelde. Hij won veel talentenjachten met zijn bijzondere stemgeluid en apentrots was hij toen Pierre Kartner speciaal voor hem het nummer ‘Bedankt’ schreef. Een prachtig gevoelig liedje, wat Wesley heeft opgedragen aan zijn ouders.

Zijn schare fans groeit gestaag en niet alleen door zijn heldere en bijzondere stemgeluid. Tijdens zijn optredens voelt men dat elk nummer vanuit zijn hart, vol passie en emotie wordt vertolkt. Wesley, de Tilburgse volkszanger, wereldberoemd in Brabant, maar ook landelijk steeds meer een begrip!

Op zijn 17e kreeg Wesley een platencontract bij HDJM Music aangeboden, waar zijn tweede single met als titel ‘Bewijs Het Dan’ een notering in de Top 100 behaalde. Zijn derde single ‘Yo Te Quiero’ scoorde zelfs in de Mega Top 50 en wist door te dringen tot de Hilversumse playlist. Destijds voor een Nederlandstalig nummer uitzonderlijk te noemen.

12 oktober 2003 een dag om nooit te vergeten, niet alleen de releasedatum van zijn debuut album ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’ maar wat te denken van het Mini Concert dat hij mocht geven voor 2000 mensen met één van de beste livebands van Nederland. Het concert was 1 groot hoogtepunt. Een happening waar niet alleen Wesley, maar ook 2000 fans heel veel plezier aan hebben beleefd.

In mei 2004 is de vierde single een feit, ‘Ze Danst Daar Eenzaam In De Nacht’ die net als de vorige singles wekenlang genoteerd stond in alle Nationale Hitlijsten.In juni 2004 is het 2e album ‘Geluk In Het Leven’ gelanceerd die net als het 1e album de Top 100 behaalde. Tevens kwam zijn eerste DVD uit met als titel, ‘Bedankt Voor Alles’, een DVD waarvan de opnamen in Turkije hadden plaats gevonden. Voor de opnamen van de 2e DVD ‘Kom Grijp Je Kansen’ is gekozen voor de mooiste plaatsen in Nederland.

In november 2004 krijgt het grootse Mini-Concert van 2003 een vervolg. Met begeleiding van de band That’s It hebben 2500 fans volop genoten van Wesley, elkaar en het levenslied. Omdat Wesley helemaal de smaak te pakken heeft van het optreden met een live band en fans die speciaal voor hém komen, gaat in 2005 de eerste Brabantse tour van start.

De droom van Wesley om als artiest, na een aantal uitverkochte fanclubdagen, in grote zalen concerten te gaan geven wordt werkelijkheid. Samen met collega-artiesten heeft Wesley door heel Nederland vanaf 2005 een reeks concerten gegeven. Klap op de vuurpijl was het concert op 13 mei 2006 in het IJssportcentrum te Tilburg. Samen met duizenden fans stond Tilburg volledig in het teken van muziek, gezelligheid- en saamhorigheid. De reallife soap ‘M’n Hartendief’ uitgezonden op SBS6, waarin Nederland de muzikale avonturen en bezigheden van de volkszanger kon volgen was een kijkcijferhit.

2006 was het jaar van de hitsingles ‘Romeo’ en ‘Kom Dans Met Mij’ en is de live DVD ‘Wesley Live in Concert 2006’ uitgebracht. In december 2006 heeft Wesley zijn eerste kerstsingle ‘Ik wil met Kerstmis bij jou zijn’ opgenomen. Deze single is op radio 3 FM benoemd tot beste kerstsingle van 2006. De single is erg speciaal omdat er ook een Duitse versie van het nummer op staat: ‘Zu Weihnachtsabend Will ich Bei Dir Sein’. Mede vanwege het succes van De reallife soap op SBS6 is de fanclub weer fors gegroeid, zijn de concerten volledig uitverkocht en is de laatst uitgekomen Live DVD binnengekomen op de 5e plaats van de DVD top 30. Helaas ging de platenmaatschappij, waar ook Wesley onder contract stond, failliet en belandde de carrière van Wesley even in de luwte.

Inmiddels staat er een nieuw team klaar om Wesley’s dromen waar te maken. Een nieuwe manager en een nieuwe platenmaatschappij. Een zeer ervaren team, aangevoerd door Riny Schreijenberg, de man die in het verleden sterren zoals o.a. Frans Bauer en Marianne Weber heeft ontdekt en grootgemaakt. Ook Omroep Brabant gelooft in de zeer sympathieke Tilburgse zanger en heeft DeFilmMaker.nl opdracht gegeven om een reallife soap te produceren, waarin de kijker stap voor stap in 12 afleveringen kan meebeleven hoe Wesley en zijn nieuwe team op weg gaan naar nieuwe successen!

Wesley

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wesley of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.