Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Wendy Van Wanten boeken

Boekingsinformatie voor Wendy Van Wanten? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wendy Van Wanten voorstellen moet je in Vlaanderen écht niet meer doen.

Sinds haar spectaculaire entree via het Nederlandse TV programma The Pin-Up Club heeft zij bijna onafgebroken het nieuws gehaald.

Enkele wapenfeiten op een rijtje:

geboren op 6 februari 1960 als Iris Vandenkerckhove
vanaf 1979 tot 1987 is zij fulltime fotomodel/mannequin bij models Office en prijkt ze nationaal en internationaal op diverse covers; Flair, Vogue, Elle, The American New Look…
1986: Wendy wint met haar ploeg de Baccara Beker in Middelkerke en krijgt ze de pers- en personality prijs. Een eerste single volgt in 1987: ‘Panne De Coeur’.
vanaf 1988 werkt ze mee aan het programma ‘The Pin-Up Club. Omdat Iris te braaf klinkt wordt ze omgedoopt tot ‘Wendy Van Wanten’.
1990: Wendy ontvangt van de BRT het ‘Gouden Bertje’ als populairste TV figuur.
1991: release van haar eerst full album ‘Verliefd’ met haar diverse Vlaamse singles. Dat jaar acteert ze in de TV-1 serie ‘Lava’ naast Kamagurka, Herr Seele en Eddy Wally.
1992: 2 stripalbums rond de figuur WVW worden uitgebracht.
1993: Wendy krijgt na haar deelname aan de voorselectie voor het Eurovisie Songfestival de hoofdrol in ‘Meester hij begint weer’ naast Frank Dingenen, dat jaar het meest bekeken TV programma.
1994: Wendy besluit in zee te gaan met succesproducer Jack Rivers die vanaf dan de ene na de andere hit schrijft: Blijf nog 1 nacht, Verborgen Verdriet, Eeuwig en altijd (duet met Jo Vally) Hoor je het slaan van mijn hart, Kom Dichter….Ook haar full albums halen moeiteloos de status goud en platina.
1997: zingt het repertoire van haar grote idool Barbra Streisand, in het sportpaleis met het symfonisch orkest ‘Il Novecento’.
1998: speelt de hoofdrol in de Finse langspeelfilm ‘Goldfever’.
intussen staat Wendy overal in het land op grote en minder grote podia en weet ze als geen ander haar publiek te boeien.
2002 brengt haar één van de hoofdrollen in de musical Romeo & Julia en enkel jaren later vertolkt ze de rol van Zeeheks in de studio 100 musical ‘De Kleine Zeemeermin’.
Even laat Wendy een totaal andere kant zien van haar kunnen met haar deelname aan ‘Sterren op de Dansvloer’ bij VTM.
In ‘Wie wordt de man van Wendy’ verliest ze haar hart aan Frans Vancoppenolle en samen met hem worden ze fiere ouders van een eerste dochter Estelle.
Wendy heeft nu, na een lange rustpauze na haar zwangerschap, opnieuw de touwtjes in handen genomen en is met Jack Rivers in de studio gedoken voor een hernieuwde samenwerking.Een eerste single verscheen net voor de zomer ‘Hij is zo beroemd’ en dat bracht meteen al een kettingreactie teweeg bij de boekingen voor deze zomer en het najaar.
2010 wordt een feestjaar voor Wendy want dan bestaat haar alter ego 20 jaar en ziet zij zelf ‘Sarah’. Er staan een aantal grote projecten op stapel maar….dat is voor later!
Wordt beslist vervolgd!

Wendy Van Wanten

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wendy Van Wanten of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.