Lyon & Partners Group

Lyon & Partners Talent Management. Telefoon 020-6361111 of 024-3975174

Victoria Koblenko boeken

Victoria Koblenko

Neem contact op voor informatie of het inhuren van Victoria Koblenko.

Lyon & Partners Group Talent Management neemt uw bericht zorgvuldig in behandeling en zorgt ervoor dat het contactformulier bij de juiste persoon terecht komt. Ons telefoonnummer is: 024 - 397 5174 of 020 - 636 1111.

Laat u terugbellen door één van onze medewerkers.Victoria Koblenko Biografie

Victoria Koblenko werd op 19 december 1980 in de Oekraďne geboren. In 1994 verhuisde zij naar Nederland. Tijdens haar Gymnasium werkte zij mee aan verschillende commercials, waaronder Libertel, Rennie, Dommelsch, Coca-cola en Bel Company.

In 1992 nam ze een singel op met Jazzpolitie voor het 1ste Kinderrechtenfestival.

Na het behalen van haar Gymnasiumdiploma in 1999, begon zij haar studies Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit in Leiden. In diezelfde periode werd Victoria gecast voor de rol van Isabella Kortenaer in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ waarin zij tot 2005 een vaste rol vertolkte. Eerder, in 2001 was ze als Quirine te zien in de serie ‘Costa!’ van Endemol op BNN. Vanaf 2004 speelde ze diverse gastrollen in televisieseries zoals ‘Het Glazen Huis’, ‘Van Speijk’ en ‘Boks!’ In 2005 is ze te gast in Australië voor het AVRO-programma ‘Wie is de Mol?’ In 2007 vertolkte Victoria een van de vaste rollen in de dramaserie ‘Vuurzee’. Begin 2009 was ze in ‘Vuurzee II’ te zien.

Sinds 2003 schrijft Victoria columns voor diverse bladen, zoals Beaumonde, Metro, LadyCard, Wings, Talkies en tegenwoordig voor Trouw en Helden.

In 2005 was ze voor het eerst te zien op het witte doek. In de speelfilm ‘Stille Nacht’ van Waterland Films speelt zij een van de hoofdrollen, Marieke. In 2006 kwamen de horrorfilms ‘SL8N8’ en ‘Dood Eind’ uit, waarin zij tevens hoofdrollen vertolkt. Datzelfde jaar was ze te zien in ‘American Dreams’, een korte film voor het Rotterdams Filmfestival.

In 2005 presenteerde ze dagelijks het live personality magazine ‘Thuis’ op Talpa, en tevens de documentaireserie ‘Shock Doc’ op Yorin. Een jaar later presenteerde ze voor VPRO de Nationale Wetenschapsquiz. Voor deze omroep presenteert ze vanaf januari 2008 ‘Landroof’, een wekelijkse serie over landschapsbehoud.

In 2008 maakte Victoria een uitstapje naar Rusland om daar de Russische versie van ‘Meiden van de Wit’ op te nemen. Vervolgens begonnen de opnames voor de nieuwe dramaserie ‘Bloedverwanten’ van de AVRO. Begin 2010 kwam ze weer even terug als Isabella Kortenaer in GTST.

Vanaf september 2010 speelt Victoria in het toneelstuk ‘Retour Hollandse Spoor’ bij Het Nationale Toneel.

Victoria presenteert sinds 2005 regelmatig debatten en op (bedrijfs-) evenementen. Haar stem wordt regelmatig gevraagd voor het inspreken van commercials (Coca Cola, Calvé, Head & Shoulders) en animatiefilms zoals Robots, Bratz en Garfield. Vanaf 2004 is Victoria ambassadrice voor NCDO (Nationaal Comité voor Duurzame Ontwikkeling) en zet zij zich in voor de Millenniumdoelen en zet zij zich in voor een duurzame wereld.

Naast de vreemde talen Engels, Frans en Duits spreekt Victoria ook Russisch en Oekraďens.

Voor boekingsinformatie of contact over het inhuren van dit talent kunt u ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111


- Call us for bookings or booking information about this talent.

- Lyon & Partners Group Management, agentschap voor boekingen en het boeken van Talenten.

- Management (agency), personal manager en agent voor Talenten, Acteurs, Presentatoren en Presentatrices inzetbaar als Sprekers, voor presentatie of het geven van een lezing.

- Artiestenbureau en boeker voor de Boekingen van artiesten, DJ's, en liveacts.

- Bij onze contactgegevens staat waar u meer informatie kunt verkrijgen.