Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Udo boeken

Boekingsinformatie voor Udo? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Udo – Good Things Coming

Een titel is een statement. Op zijn tweede album ‘Good Things Coming’ maakt Udo de belofte uit de titel waard in een album dat soul en pop overgiet met een kruiwagen goede vibes. Het resultaat van razendsnel vergaarde ervaring én het besef dat aan het roer van deze onderneming maar één persoon kon staan: Udo zelf.

De afgelopen jaren waren voor Udo Mechels als een sneltrein. De man uit Nossegem die in muziek nog alleen een tijdverdrijf zag, werd door het lot een andere richting uitgestuurd. Aangespoord door mensen die geloofden dat die machtige stem een doel moest hebben, nam Udo in 2005 zonder veel verwachtingen deel aan ‘X-Factor’. De triomf in dat muziekconcours betekende slechts een beginpunt voor de ontwikkeling van de artiest Udo. De man die zich op televisie nog wat podiumschuw toonde, scherpte de pen voor een handvol eigen songs op zijn debuut-album en begon ook live zijn sporen te verdienen. Eerst bescheiden, dan steeds duidelijker met de droom om zich door échte muzikanten te laten aanvuren.

Dat debuutalbum heette ‘U-Turn’ en werd een hit met singles als ‘Isn’t it time’ en ‘Winter in july’. Een ander liedje, het van Will Tura vertaalde ‘Tu me manques à mourir’, had nog een tussenstap nodig om Udo de volgende deur te wijzen. Dat gebeurde via ‘Zo is er maar één’, het tv-programma waarin ‘Ik mis je’ zo in Udo’s versie de overwinning binnenhaalde. Het resultaat: meer dan 10.000 verkochte singles én een beter besef van wat muziek voor anderen kan betekenen. Want overal werd de zanger aangesproken door mensen die hun eigen verhaal weerspiegeld zagen in zijn pakkende versie van de Tura-klassieker.

Gevoelens, daar draait het om. Ziel. Soul. Dat besef droeg bij tot het opzet van Udo’s eerste grote live-tournee – Soul Sessions On Tour – en tot de sfeer van zijn tweede album. Een album van een zanger die heeft bewe zen dat hij kan zingen, en die nu nog meer emotie in zijn muziek durft leggen. Omdat muziek niet gaat over vlekkeloze vertolkingen, maar om de juiste snaar raken…

“Ik leer volop bij”, vertelde Udo toen hij zijn debuutalbum voorstelde. Twee jaar later is het bewijs geleverd: als zanger is hij boven zichzelf uitgegroeid, als live-artiest vindt hij vandaag zijn plaats tussen een veelkoppige groep die zijn best moet doen om deze machtige stem bij te benen, en als liedjesschrijver neemt hij geen genoegen meer met een plaats op de achterbank.

De bescheidenheid van weleer is gebleven, het zelfvertrouwen gegroeid. Op ‘Good Things Coming’ schreef Udo mee aan zeven liedjes, en hield hij ook op andere gebieden de touwtjes strakker in handen. Zo was het zijn eigen keuze om na ‘Ik mis je zo’ géén Nederlandstalig album te maken, maar een cd zoals hij die aanvoelde. Contact met het publiek is essentieel, en dat contact wordt beter wanneer een artiest zich toont zoals hij is. Geen maskers, geen compromissen. Gewoon Udo. Want hij moet met deze liedjes verder.

De nieuwe Udo is nog steeds de oude, maar komt dichter bij de échte. Een man die – na die eerste schok – heeft leren inzien dat hij een beetje bij toeval zijn ware roeping heeft gevonden, maar nu met volle teugen geniet van dat besef. ‘Good Things Coming’ is een titel die dertien straffe songs voorspelt én een lange toekomst. De reis begint nu.

Udo

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Udo of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.