Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Tropical All Stars boeken

Boekingsinformatie voor Tropical All Stars? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Nederlandse artiesten lanceren single én unieke live show voor het goede doel.

Tropical All Stars bundelen talent ten behoeve van SOS Kinderdorpen.

Oscar Harris, Massada, Van B. Soca Boy, The Dutch Rhythm Steel & Show Band en Trafassi (die 30 jaar bestaat), verantwoordelijk voor hitsingles en Gouden statussen in de jaren 70, 80 en 90, bundelen hun talent om geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen. De lancering van de tropische zomerkraker ‘NONSTOP SUMMER PARTY’ geeft het startsein voor dit bijzondere initiatief. Ook zullen de artiesten, de Tropical All Stars, deze single en hun eigen hits ten gehore brengen tijdens een spetterend optreden in de Melkweg, Amsterdam op vrijdag 3 juni a.s. (daags na Hemelvaart).

SOS Kinderdorpen

Over de hele wereld zijn er kinderen die door armoede, ziekte of oorlog de zorg van hun ouders verliezen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Begaan met het lot van deze kinderen en betrokken bij de doelstellingen van SOS Kinderdorpen besloten diverse artiesten, onder de naam Tropical All Stars, een samenwerkingsverband aan te gaan om het werk van SOS Kinderdorpen te ondersteunen. Al deze artiesten zijn te horen op de nieuwe single ‘NONSTOP SUMMER PARTY’. Van elke download van de single gaat honderd procent naar SOS Kinderdorpen.

Tropical All Stars

Massada: Latijns-Amerikaanse ritmes in Moluks jasje. LP ‘Astaganaga’ behaalde goud. Bekend van hits ‘Latin Dance’ en ‘Sajang é’.

Oscar Harris: scoorde hits met nummers als ‘Song for the children’ en ‘Disco Calypso’ , ‘It takes two’ overschreed ruimschoots de Gouden grens. Met The Twinkle Stars werd in 1969 de eerste single T.O.P. uitgebracht en dit leverde meteen een hit op, waarna het ook met praktisch elke volgende raak was. De populariteit van de formatie bereikt met de topsuccessen ‘Try A Little Love’ (’70) en ‘Soldiers Prayer’ (’71) een onbetwist hoogtepunt.

Van B. Soca Boy: Dé zomerhit van 1998, ‘Follow The Leader’, beloond met TMF award en Gouden CD.

Dutch Rhythm Steel & Show Band: Surinaams-Nederlandse formatie met hitsingle ‘January, February’.

Trafassi: Surinaams-Nederlandse feestband met hits als ‘Wasmasjien’, ‘Stuiver Dubbeltje Kwartje Gulden’, ‘Waka Waka’, ‘Banana-Light’ en ‘Pum Pum Sexy Body’ is al 30 jaar een begrip in de Benelux en op de Antillen, met 5 gouden platen.

Tropical All Stars

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tropical All Stars of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.