Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Tom Mickers boeken

Boekingsinformatie voor Tom Mickers? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Tom is geboren op 21 mei 1981 te Uden. Rond zijn 14de ontdekt hij zijn ambitie; dansen en acteren. Op 16-jarige leeftijd neemt hij het besluit om zich volledig hierop te storten door te verhuizen naar Den Haag. Daar ontmoet en traint hij met Roy Verdonk en richt het dansduo The Chammps op, waarmee hij vele malen optreedt in Nederland.

Na The Chammps

schrijft Tom samen met Roy een theatershow. Het verhaal, de keuze van de songs én choreografie zijn van eigen hand. De show trekt als ‘The devil went down to Georgia’ in 50 verschillende theaters door Nederland. Barry Stevens zit in het creatieve team om als professioneel choreograaf en dansleraar de puntjes op de ‘I’ te zetten. Via Barry komt Tom als 18-jarige op de Dansacademie in Tilburg terecht. Hij volgt daar de Musical en Theater Dans Academie (zingen, dansen en acteren).

In deze periode

vertrekt hij ook naar New York waar hij dansles neemt aan het Broadway Dance Center New York. Hier maakt hij kennis met allerlei dansstijlen, die ertoe bijdragen dat hij 11-voudig wereldkampioen Line-Dance wordt. Hiermee is zijn naam definitief gevestigd in de danswereld. Hij is te zien in talloze televisieprogramma’s en verschijnt in diverse geschreven media. Nu traint hij zelf vele dansers, choreografeert en jureert op wedstrijden wereldwijd. Tom vindt ook een nieuwe uitdaging in ‘Latin’. Hij traint nu bij wereldkampioen, Latin-American, Jan Zwijssen.

In 2000

wordt hij gevraagd om auditie te doen voor de musical Saterday Night Fever. Hierin speelt hij regelmatig in de rol van ‘Face’ Joey. Als Tom 20 is neemt hij deel aan de audities van Miami Nights in Dusseldorf. Een wereldpremièremusical met veel Latin-Dance. Maanden lang speelt hij in Miami Nights, waarin hij meerdere malen te zien is als (understudy) hoofdrol Jimmy.

Op zijn 22ste

krijgt hij een vaste acteerrol aangeboden in de soap Onderweg Naar Morgen. Hij is te zien als het personage Carlo Breidenbach. Eind 2004 speelt hij een kleine rol in de populaire serie Meiden van de Wit.

In datzelfde jaar

volgt Tom aan het gerenomeerde LAMDA de William Shakespeare Actor Summer Course in London. Zijn andere passie, acteren, is nu aan de beurt. Diverse acteerworkshops en opleidingen zoals van Joe Weston en de Gosschalk trainingen volgen, om zich ook in dit vak te professionaliseren.

Kortom;

Tom Mickers, een allround, talentvolle jongen met een enorme prestatiedrang en een scherpe visie. Dat belooft nog wat voor de nabije toekomst.

Tom Mickers

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tom Mickers of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.