Lyon & Partners Group

Lyon & Partners Talent Management. Telefoon 020-6361111 of 024-3975174

Tjitske Reidinga boeken

Tjitske Reidinga

Neem contact op voor informatie of het inhuren van Tjitske Reidinga.

Lyon & Partners Group Talent Management neemt uw bericht zorgvuldig in behandeling en zorgt ervoor dat het contactformulier bij de juiste persoon terecht komt. Ons telefoonnummer is: 024 - 397 5174 of 020 - 636 1111.

Laat u terugbellen door één van onze medewerkers.Tjitske Reidinga Biografie

Tjitske Reidinga; maakte na haar eindexamen aan de toneelschool Amsterdam een flitsende start bij het RO Theater in het stuk DE ZIEKTE DIE JEUGD HEET. Vervolgens speelde zij in de stukken, TRAINSPOTTING (ZAP Producties), EEN STUKJE TIME OUT (Fact), MIDZOMERNACHTSDROOM (Ro Theater), JA ZUSTER NEE ZUSTER (Ro Theater) en WHO IS AFRAID OF VIRGINIA WOOLF (Hummelink Stuurman) waarvoor zij de Colombina won voor beste vrouwelijke bijrol. Daarna was Tjitske te zien in LUCY BALL, HEDDAGABLER en TREINEN KUNNEN KEREN. In 2005 is zij te bewonderen in AMADEUS met Jeroen Krabbe en Marc Marie Huybrechts bij íT BOS, en in UIT LIEFDE bij Hummelinck Stuurman.

Tjitske speelde prachtige rollen in verschillende speelfilms
waaronder JA ZUSTER NEE ZUSTER (2000 Pieter Kramer), KEES DE JONGEN (2003 Andre van Duren ), DE PASSIEVRUCHT (2003 Maarten Treurniet) en in 2004 in ELLIS IN GLAMOURLAND (Pieter Kramer). In 2005 speelde ze in GELUK, van Ramon Gieling, NPS KORT!

Verder is zij wekelijks te zien
in HET KLOKHUIS als prinsesje Petronella. Verder als dochter konijn, samen met Loes Luca welke moeder konijn speelt.(NOS) en speelde zij rollen in 30 MINUTEN (VPRO), FIT I en II (IDTV), SPANGEN, IBBELTJE (BOS BROS), DE BAND (VARA) en KEYZER EN DE BOER ADVOCATEN (NRCV/KRO) en heeft ze in 2005 een hoofdrol in de serie GOOISCHE VROUWEN (Endemol).

Voor boekingsinformatie of contact over het inhuren van dit talent kunt u ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111


- Call us for bookings or booking information about this talent.

- Lyon & Partners Group Management, agentschap voor boekingen en het boeken van Talenten.

- Management (agency), personal manager en agent voor Talenten, Acteurs, Presentatoren en Presentatrices inzetbaar als Sprekers, voor presentatie of het geven van een lezing.

- Artiestenbureau en boeker voor de Boekingen van artiesten, DJ's, en liveacts.

- Bij onze contactgegevens staat waar u meer informatie kunt verkrijgen.