Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

The Magical Flying Thunderbirds boeken

Boekingsinformatie voor The Magical Flying Thunderbirds? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Op hun eigen, enthousiaste manier brengen The Magical Flying Thunderbirds originele en aanstekelijke interpretaties van bestaande hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 én het nieuwe millenium. Pop, Rock, Reggae, Disco, Dance, R&B, maar vooral veel humor en fun !

Ze zijn al jaren een vaste waarde op alle feesten en festivals in Vlaanderen; overal worden ze teruggevraagd omdat ze telkens opnieuw met een verrassende en opzwepende show komen aanzetten, die garant staat voor een geslaagd feest. De kracht die ze ontwikkelen op het podium straalt af op het hele publiek. Iedereen moet en zal uit de bol gaan !

Marktrock Leuven, Maanrock Mechelen, De Gentse Feesten,…Allemaal festivals die overtuigd zijn van de kracht van de Thunderbirds en die ze dan ook zo goed als elk jaar opnieuw op hun affiche plaatsen. De show is ook elke keer zo een onverdeeld succes dat ze telkens een plaatsje opschuiven op de affiche richting hoofdact, en dat kan alleen maar betekenen dat ze die plaats waard zijn !

Ook op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en familiedagen zijn de Thunderbirds nog steeds een absolute topper.

Hun meertaligheid ( Nl, Fr, Eng,…) en uitgebreid repertoire ( ca. 500 nummers) zorgt ervoor dat ze elk feest in no-time op zijn kop zetten.

De motor achter dit blijvende succes is én blijft de ijzersterke bezetting : de ritme-sectie bestaat uit de broers Alain Bokken (drums) en Philippe Bokken (bas), Miguel Wiels staat achter de piano, Pallieter Van Buggenhout laat de riffs knallen van op zijn gitaar en de immer flamboyante Charel Van Domburg is de ideale ceremoniemeester voor elk feest!

The Magical Flying Thunderbirds

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor The Magical Flying Thunderbirds of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.