Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Teunis Kuperus boeken

Boekingsinformatie voor Teunis Kuperus? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Teunis Kuperus (25 december 1940, Hijlaard) ging na zijn algemene schoolopleiding aan het werk bij een nabijgelegen tuiniersbedrijf, omdat hij het aannemersbedrijf van zijn vader niet als zijn toekomst zag. Al vrij snel maakte hij de overstap naar het Westland, waar hij bij een groot landelijk bedrijf realiseerde dat ze ‘hofleverancier’ werden en vele prijzen met hun producten wonnen. Hij ging, naast zijn dagelijkse werkzaamheden, de hoogst mogelijke opleidingen volgen over alles wat groeide en bloeide op aarde en stopte er pas mee toen hij dacht niets meer te kunnen leren. Kuperus bleef zich verdiepen in deze voor hem ongekend boeiende materie en las alles wat ervan op de markt verscheen en zonder dat hij het merkte werd hij een specialist op dit gebied. Kuperus werd zelfstandig ondernemer en begon in het Westland een groothandel in perkplanten, zaden en aanverwante artikelen.

Hij werd toeleverancier voor vele winkels en postorderbedrijven in het gehele land. Daarnaast runde hij ook nog, in zijn geboortedorp, een klein bedrijfje met bloemen, planten en struiken, was uitvaartleider, bestuurslid van de plaatselijke school en voorzitter van het dorpsbestuur.

Na vele jaren succesvol te zijn geweest in het Westland besloot hij definitief teug te keren naar zijn geboorteplaats.

Fabrikanten, tuiniersbedrijven, landbouwcoöperaties en veel hobbyisten gingen steeds meer zijn mening en advies vragen. Branche verbonden bedrijven waren geïnteresseerd in zijn verhaal en zo begon het geven van lezingen in het land.
Ook over de grenzen ging Kuperus bekendheid genieten en met zijn enorme kennis van zaken heeft hij in de loop der jaren op uitnodiging vele landen bezocht om tijdens symposia te spreken. In zijn presentatie: “Van niets iets maken blijft altijd opnieuw verrassen” gaat hij uitgebreid, op geheel eigen wijze, in op de ongekend vele mogelijkheden die te realiseren zijn.

Kuperus, een ‘Fries’ in hart en nieren, is trots, eigenwijs, respectvol, optimistisch, weet als geen ander te relativeren en probeert voor zichzelf en voor zijn omgeving van elke dag een waardevolle dag te maken. Enkele Kuperus uitspraken: ‘Het hoeft niet altijd tot in de puntjes, want een hardloper ziet het niet’ – ‘Wij hebben geen geld, wij hebben spullen’ – Je verslapen is goed, want die tijd kunnen ze je nooit meer afnemen’.

Pake Kuperus is getrouwd, heeft vier kinderen en acht kleinkinderen die allemaal met hem weglopen.

Deze presentatie is een ‘must’ voor iedereen die zich zakelijk of privé bezighoudt met alles wat groeit en bloeit. U keert huiswaarts met vele tips en eigenaardigheden die de natuur in zich heeft. Het brengt misschien een nadeel met zich mee: De rest van uw leven zal de ‘Kuperus’ methode u op de een of andere manier blijven achtervolgen.

Thema: ‘Van iets niets maken blijft een wonder’

Teunis Kuperus

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Teunis Kuperus of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.