Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Terence Schreurs boeken

Boekingsinformatie voor Terence Schreurs? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Terence Schreurs (1976) werd geboren in Hoorn en was reeds op jonge leeftijd bezig met alles wat met dansen en acteren te maken had. Na de middelbare school was de keus om een opleiding te volgen aan de Amsterdamse Ballet Academie van Lucia Marthas dan ook snel genomen. Het was het begin van een ondertussen glansrijke carrière. In 1999 stond Terence voor het eerst als actrice op het podium in de voorstelling Home. In de jaren daarna volgen een keur aan producties, waaronder Nijntje, rZpkt, Jan Rap en zijn maat en in 2009 nog de voorstelling Late Avond Idealen.

Naast haar werkzaamheden als actrice in het theater, is Terence te zien in diverse films en televisieseries. Zo werkte ze bijvoorbeeld mee aan de films Polonaise, Dood Eind, Ver van Familie, de Punt, Het leven uit een dag en Mooi Leven. Op televisie was ze onder andere te zien in de populaire serie’s IC, De Band en recentelijk in het NPS project Annie MG.

In 2009 speelde ze mee in de telefilm De Punt en de bioscoopfilm Het Leven Uit Een Dag. In 2010 is Terence te zien geweest in de korte films De After en Proost!. Verder is zij het afgelopen jaar te zien geweest in de BNN serie Van God Los, de korte NTR film Klein en de KRO-serie Seinpost.

Sinds april 2012 speelt Terence een grote gastrol in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit najaar vertolkt ze een rol in de bioscoop film De Verbouwing, naar het boek van Saskia Noort.

Naast haar acteerwerkzaamheden is Terence als presentatrice heel actief. Zo presenteerde ze bij AT5 Sjees en Cees en presenteerde ze 2 jaar lang wekelijks het live programma Supernick voor Nickelodeon. In 2009 presenteerde ze voor diezelfde zender de populaire show Superster de Battle. Met haar ervaringen in live presentaties weet Terence als geen ander een presentatie neer te zetten voor een groot publiek. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk voor kinderen en ouders, wat al snel resulteert in één groot feest. Desondanks weet ze feilloos de aandacht vast te houden wanneer hetnodig is, zodat ze, op de momenten waarop het nodig is, ook altijd de boodschap over weet te brengen.

Foto: Rayzor Sharp

Terence Schreurs

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Terence Schreurs of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.