Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Tatyana Storm boeken

Boekingsinformatie voor Tatyana Storm? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Ze is jong, ziet er goed uit, is een geschoolde pianiste en bovendien is ze nog gezegend met een fantastische stem. We hebben het over TatYana Storm, de 21 jarige muziekrevelatie die met haar dubbele debuutsingle ‘Laat me vrij / Nieuwe Thuis’ de Vlaamse hitlijsten bestormde. Het nummer ‘Laat me vrij’, een originele bewerking van the Judds klassieker “Why not me” werd een groot succes, zeker omdat TatYana Storm een plaats wist te verdienen in de Vlaamse Top 10 en het tot een veel gedraaid nummer op de radiostations in Vlaanderen bracht. Vooral Radio 2 omarmde TatYana Storm haar debuutsingle ‘Laat me vrij’ met veel liefde en gaf de zangeres een plaats in het lijstje van meest gedraaide liedjes met als bekroning een nominatie voor beste nieuwkomer op Zomerhit 2008.

De frisse twintiger uit het Aalsterse kiest voor het Nederlandstalige lied en brengt een unieke mix van pop-rock met een stevige scheut country. TatYana Storm wordt nu reeds gebombardeerd als de Vlaamse Shania Twain en doet vaak denken aan het grote Nederlandse talent ‘Ilse Delange’.

Ondertussen heeft Vlaanderen ruim kennis kunnen maken met de Aalsterse schone in het programma ‘Zo is er maar één’ dat vanaf 20 maart op één 8 weken lang rechtstreeks werd uitgezonden. TatYana bereikte uit meer dan 600 inzendingen de finale waarin ze derde werd.

Voor haar debuutalbum “De Ware” werkte TatYana Storm o.a. samen met Bart Herman. “Ik ben echt opgetogen dat Bart gelooft in mijn talenten en heeft meegewerkt aan mijn eerste full-cd”, zegt TatYana Storm.

Het debuutalbum “De Ware” ligt momenteel in alle winkels en is tevens verkrijgbaar op alle digitale platforms waaronder iTunes. Samen met “De ware” verscheen ook de gelijknamige single waarmee TatYana Storm onlangs te zien was in het nieuwe VTM muziekprogramma Hit the Road.

Tevens is haar unieke versie van de Urbanusklassieker “De wereld is om zeep” verkrijgbaar als digitale single.

De Nederlandstalige pop-rock-country van TatYana Storm is nieuw in Vlaanderen en spreekt een breed publiek aan voor zowel kinderen, jeugd, volwassenen als senioren. AMBIANCE…inderdaad! TatYana Storm IS feesten.

Pop-rock-country is in de eerste plaats ambiance muziek. Christoff was dan ook haar eerste fan. Door het programma Zo is er maar één is de populariteit van TatYana Storm sterk toegenomen.

Deze jonge, mooie sympathieke dame is een meisje van het volk en dus nu al 1 van Vlaanderens lievelingen.

Tatyana Storm

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Tatyana Storm of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.