Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Sittah boeken

Boekingsinformatie voor Sittah? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Sittah volgde een show/musical opleiding bij Benjamin Feliksdal in Amsterdam. Vervolgens trad ze op als danseres in de eerste grote musical van Joop van den Ende, genaamd Barnum. Door haar opvallende verschijning wordt Sittah gevraagd om samen te werken met de Nederlandse Illusionist Hans Klok. Hans Klok en Sittah zijn al snel op elkaar ingespeeld en doen mee aan de Nederlandse kampioenschappen Magie. Hier winnen zij de Grand Prix en de Henk Vermeyden wisselprijs, met de snelste metamorfose ter wereld.

Samen met Hans staat ze in o.a. het beroemde casino in Deauville, daarnaast werken zij samen met Rasti Rostelli in het Caribische gebied. Vervolgens worden Sittah en Hans gevraagd door Joop van den Ende om mee te doen aan de beroemde André van Duin revue, die onder andere te zien was in theater Carré Amsterdam.

De reactie van het Nederlands publiek is overweldigend, hierna worden zij gevraagd voor vele televisieprogramma’s. Ook gingen ze op theatertournee samen met Gerard Joling. Het grote succes dringt door tot in het buitenland en ze besluiten om een gokje te wagen in Las Vegas.

De Amerikanen reageren enthousiast en Sittah krijgt een compliment van Siegfried en Roy. Zij vinden haar een groot talent. Sittah en Hans worden gevraagd voor de televisieshow ‘World Greatest Magic’ in Ceasers Palace in Las Vegas, wat wereldwijd 60 miljoen kijkers trekt. Vervolgens maken ze een eigen theater show waarvoor Sittah grotendeels de choreografie voor haar rekening neemt. De theatershow ‘Magic live on stage’ wordt een groot succes!.

In 1998 beëindigt Sittah haar werk met Hans Klok door een aanhoudende knieblessure. In 2004 treedt Sittah op met een eigen Illusieshow. Deze show is elke week te zien in de dinnershow NOVOMUNDO in Studio 21. En verder heeft ze optredens door het hele land. (o.a. op grote evenementen als “voetballer van het jaargala” & “de opening van de autorai”)

In 2006 wint Sittah samen met haar team GOUD op de wereldkampioenschappen en won ze naast haar titel nog 2 special award prijzen: Een “special guest”-optreden in Monaco in het Princess Grace Theatre in het bijzijn van de koninklijke familie en een tv-optreden in Frankrijk in het best bekeken tv-programma “Le plus grand cabaret du monde” (6 miljoen kijkers)

Vervolgens heeft ze optredens in Parijs, München, Kopenhagen, Monaco en uiteraard verschillende in Nederland waarvan tijdens de wintermaanden 2006/2007 in het Russisch Staatscircus in Den Haag.

In 2007 stond Sittah 8 weken lang in Duinrell en trad ze op in grote tv-programma’s als: So You Wanne Be A Popstar, Mooi weer de Leeuw, Life & Cooking, De wereld draait door, Jenssen en het grote Clini Clowns Gala.

Sittah

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sittah of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.