Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Sebastiaan Labrie boeken

Boekingsinformatie voor Sebastiaan Labrie? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Sebastiaan Labrie werd geboren in Leiden. Al snel werd duidelijk dat Sebastiaan Labrie zijn hart volgde en zich voornamelijk richtte op één specifiek doel; zoveel mogelijk levenservaring opdoen. Op latere leeftijd bleek dit de basis voor de ontwikkeling van zijn artistiek talent.

Zijn passie

voor al wat met acteren te maken heeft werd eerst bijgeschaafd door de theaterwetenschappen aan de UvA, maar Sebastiaan’s interesse lag toch meer bij de praktijk. De toneelopleiding aan de Trap en de toneelschool Amsterdam doorliep Sebastiaan Labrie dan ook met veel plezier en de laatste sloot hij op een uitzonderlijke wijze af.

Zijn afstudeerjaar

vond namelijk plaats in New York, waar hij aan voldoende projecten zijn medewerking verleende om, terug in Amsterdam, zijn diploma in ontvangst te kunnen nemen. Ook wist Sebastiaan in deze metropool met succes de tweejarige camera opleiding aan de School for film and television af te ronden.

De drie jaar

die Sebastiaan Labrie uiteindelijk in New York verbleef, brachten hem precies datgene wat voor ogen had; heel veel levenservaring!

Voor Sebastiaan Labrie

was dit echter nog niet genoeg en terug in Nederland zat hij dan ook niet stil. Sebastiaan Labrie speelde twee jaar in ONM, presenteerde een aantal kinderprogramma’s voor de NCRV, maakte in eigen beheer een aantal korte filmpjes, schreef een aantal artikelen en speelt op het moment in GTST.

Uiteenlopende keuzes

die ervoor zorgden dat Sebastiaan Labrie ondertussen een stevige basis bezit die hij gebruikt om zich naast zijn werk bij GTST te focussen op de minder commerciële richting, waar Sebastiaan Labrie zich in de toekomst meer en meer op zal gaan richten.

Als televisiepresentator deed hij in 2006 het programma Holy Shit van de KRO. Ook presenteerde hij het NCRV-kinderprogramma BUYA, samen met Jetske van den Elsen. Hij presenteert samen met Floortje Dessing en sinds het nieuwe seizoen Froukje Jansen het programma 3 op Reis voor de omroep Llink. Voor dezelfde omroep presenteert hij sinds kort ook het programma De ConsuMinderman. In 2009 was hij kandidaat in het AVRO tv-programma Wie is… de Mol?, waarin hij in aflevering 6 afviel.

Sebastiaan Labrie

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sebastiaan Labrie of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.