Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Sanne Vogel boeken

Boekingsinformatie voor Sanne Vogel? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Sanne werkt al vanaf haar zestiende als professioneel actrice, schrijfster en regisseuse. Ze speelde o.a. bij Huis aan de Werf, Het Syndicaat, Growing up in Public, Het Veemtheater en DNA. En vanaf haar 18e stond ze bijna elk jaar op de parade met eigen producties. Ze speelde in de telefilms Groen is toch de mooiste kleur van het gras, Divina Gloria, Gezocht man, de gouden kalf winnende NPS kort! De grotten van Han van Vlooten en in de bioscoop hits Het Schnitzelparadijs en Alibi. Ze schreef en regisseerde de voorstellingen Sneeuwwitje en de zeven caravans (Tweetakt), Sorrie (De Parade), Schubbenkind (Oerol), River en Mountain en Late avond idealen. Ze maakte en speelde de monologen Feestbeest, Ogen vol waanzin, Gesloten hoofd en het zeer persoonlijke Document. Ze schreef de One Night Stand De Vogelaar. Samen met haar broer vormde ‘De Vogelfabriek’ waarmee ze eigen werk produceerden, waaronder de voorstelling Raaf en voor de Parade de zelfgeschreven voorstelling Irritant.

Als actrice was Sanne te zien in de tv-serie Het Schnitzelparadijs en Floor Faber. In 2010 was Sanne te zien in de tv-serie Annie M.G. waarin zij de rol van jonge Annie vertolkte. Bij Villa Achterwerk speelde Sanne 3 seizoenen in de poppensoap De Popgroep. Ook was ze te zien in De vloer op (2013), Van hier tot Tokyo (Villa Achterwek), het programma Op zoek naar god (EO). In 2010 was zij deelnemer van het populaire televisieprogramma Wie is de mol?, Sanne werd tweede. Sanne is ook kandidaat in 2013 van Expeditie Robinson.

Op het toneel was ze nog te zien in Met Joran aan Zee en ze speelde een reprise van haar voorstelling Document. Vorig jaar was Spuiten en slikken te zien, Sanne regisseerde en schreef de voorstelling. Ook speelde Sanne een rol in Veel gedoe om niets, een voorstelling van De Utrechtse Spelen.

Op het Nederlands Film Festival 2011 was de door Sanne geschreven en geregisseerde NTR Kort! Klein te zien. Op hetzelfde festival ging ook de One Night Stand Lang zal ze leven in première, Sanne speelt hierin de hoofdrol. Vorig jaar maakte Sanne voor Villa Achterwerk de mini-serie How my sister bekom famoes, hierna volgde Kookmythe en Bibi’s beauty blog. Sanne speelde een rol in de succesvolle film Verliefd op Ibiza en eind 2013 zal te zien zijn in Mannenharten.

Sanne maakte haar regiedebuut met de One Night Stand Mama, zij schreef en regisseerde de film samen met Beri Shalmashi. De film ontving een Gouden Kalf nominatie. Op het Nederlands Film Festival 2013 zal de korte film Kort (NTR Kort!) in première gaan, Kort is ook geselecteerd voor De Gouden Kalf Competitie ‘korte film’. Sanne is ook te zien in de film Verzet.

Sanne Vogel

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sanne Vogel of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.