Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Samantha Steenwijk boeken

Boekingsinformatie voor Samantha Steenwijk? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. De 27-jarige Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes.

De belangrijke stap naar het podium vond plaats in 2002. Op aandringen van haar ouders schreef Samantha zich in bij een grote Haagse talentenjacht. In meerdere voorrondes zong ze al haar tegenstanders voorbij om uiteindelijk ook in de finale te triomferen. De triomf vroeg natuurlijk om meer en zo geschiedde. In 2006 en 2007 lanceerde Samantha een aantal goed ontvangen singles.
Met haar single Kom Ga Met Mij Mee! maakt Samantha in 2009 een vliegende rentree. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze Talent van de maand op het populaire themakanaal Sterren.nl van de TROS. Daar was ze dan met een eerste stap richting het professionele circuit.

Het voorprogramma van Gerard Joling in de vallei van Spaarnwoude, het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, de Go Apres Ski in Ahoy – vanaf 2009 begint het balletje steeds sneller te rollen voor Samantha Steenwijk. Als klap op de vuurpijl neemt Samantha diverse singles op met o.a. Edwin van Hoevelaak & Manfred Jongenelis, producenten van vele grote namen uit de Nederlandstalige scene en winnaars van evenveel gouden en platina albums. De singles doen recht aan Samantha’s unieke talent voor het creëren van een positieve, energieke sfeer.

In 2013 waagt Samantha zich aan de nieuwste talentenjacht op SBS6; Bloed, Zweet en Tranen, op zoek naar de nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Wat een avontuur werd dit! Gesteund door haar teamcaptains Gerard Joling en Roxeanne Hazes schopt Samantha het zo ver dat ze uiteindelijk in de finale beland en een derde plaats behaald, een droom die uit kwam!

Samantha Steenwijk

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Samantha Steenwijk of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.