Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Roy van den Akker boeken

Boekingsinformatie voor Roy van den Akker? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Op 9 jarige leeftijd begon Roy met zijn eerste kleine stappen op het podium. Als kind deed hij vele optredens met een jongenskoor uit Delft in zowel Nederland als het buitenland. Ook deed hij op deze jonge leeftijd veel studiowerk en werkte vaak samen met Henny Huisman en aan de vele cd’s van Bassie en Adriaan.

Na de baard in de keel te hebben gekregen tekende Roy zijn eerste platencontract op z’n 18e jaar bij Columbia Sony in Duitsland waar hij deel uit maakte van de boyband B-four. Na dit buitenlandse avontuur is hij gaan studeren aan het conservatorium in Rotterdam op de afdeling muziektheater om zich meer te gaan specialiseren op theater.

Een verstandige keuze, want na zijn studie werd hij aangenomen om deel uit te maken van de theatershow Jeans. Een jaar lang toerde hij langs alle theaters in Nederland met de show ‘Jeans 13, Lucky Numbers’ en stond hij ditzelfde jaar nog in de finale van het Nationaal Songfestival in Ahoy.

Het jaar erna speelde Roy voor het eerst in een musical, ‘Love me just a little bit more’ met o.a. en trad hiermee ook op bij de MusicalAwards.

In 2005 is Roy gaan werken bij Van Hoorne Theaterproducties waarin hij in vrijwel alle musicals en producties een hoofdrol speelde, tevens speelde hij in deze periode ook in de coverband X-Cess, maakte deel uit van het New Classic Quartet en speelde in verschillende Dinnershows.

Roy, all round entertainer/zanger/musicalacteur met veel ervaring, wat resulteerde in 2010 in een fantastisch nieuw avontuur: Los Angeles The Voices.

Met LA The Voices heeft Roy ongeveer in elk tv programma gestaan en ook vele bijzondere concerten gedaan, waaronder het allereerste concert in Carré. Er mochten diverse theatertournee’s volgen, en als gastartiest bij ‘De Toppers’ in de Amsterdam Arena, diverse shows in Ahoy, en de Tina Turner Experience in de Gelredome. Ook werden er vele optredens gedaan met diverse orkesten en ook menig maal met het Metropole Orkest bij de MAX Proms in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Sinds april 2013 is de 5-mans formatie een 4-mans formatie geworden, Roy maakt nog steeds deel uit van LA The Voices met wie hij een nieuw album heeft gemaakt, getiteld ‘Dit zijn wij’.

Op naar de toekomst om op muzikaal gebied nog meer mee te mogen maken en te ervaren!

 

Roy van den Akker

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Roy van den Akker of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.