Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Ron Zwerver boeken

Boekingsinformatie voor Ron Zwerver? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Beste serveerder, beste aanvaller, meest waardevolle speler; een selectie uit de onderscheidingen die Ron Zwerver ontving tijdens zijn topsportcarrière. Van 1986 tot 1999 behoorde het Nederlandse volleybal tot de wereldtop, met Ron Zwerver als onmiskenbare animator.

Na een zilveren medaille op de Olympische Spelen van Barcelona in 1992 behaalde Ron met het Nederlands volleybalteam goud op de Spelen van Atlanta in 1996. In een zinderende finale was Nederland de meerdere van Italië. Een prestatie die door het Nederlandse publiek is uitgeroepen tot sportmoment van de twintigste eeuw. Erkenning voor zijn bijzondere verdiensten voor de sport kreeg Ron Zwerver met een benoeming tot Officier in Orde van Oranje Nassau. Naast zijn successen met het Nederlands team werd Ron Nederlands kampioen met Brother Martinus, driemaal Italiaans clubkampioen met Sisley Treviso en won hij zowel de Europa Cup I, II als III.

Na zijn actieve loopbaan heeft Ron zich toegelegd op het bevorderen van het Nederlandse topsportklimaat. Aanvankelijk als algemeen directeur bij Omniworld Volleybal, nu als hoofdtrainer van Nesselande.

Ron weet wat er nodig is om successen te behalen: doorzettingsvermogen. Het is de doorslaggevende factor voor het realiseren van doelen en het behalen van succes. Zowel in de topsport als in het zakenleven. En in tegenstelling tot talent kun je er invloed op uitoefenen. Tijdens een inspirerende lezing laat Ron zien hoe dat werkt. Hij neemt u mee op zijn eigen route naar succes: van de kleine Bankras Sporthal in Amstelveen naar een gouden Olympische medaille in Atlanta.

Een pad vol opofferingen, teleurstellingen, hoogtepunten en emoties dat leidt naar een voor Nederlandse begrippen ongekende piekprestatie. Vervolgens trekt Ron een parallel met zijn huidige carrière als volleybalcoach. Is hij in staat om zijn eigen spelers tot grote hoogten te stuwen? Welke weerstanden komt hij daarbij tegen? Hoe overwint hij die? En hoe kunt u profijt trekken van deze ervaringen.

De presentatie van Ron is een mix van interactie, passie, daadkracht, reflectie en spectaculair beeldmateriaal. Ron maakt u deelgenoot van zijn jacht naar een gouden medaille en geeft u praktische tips om doorzettingsvermogen in uw privé-leven, werk of organisatie te stimuleren.

U kunt Ron Zwerver boeken voor:

• Lezingen

• Presentaties

• Clinics

Ron Zwerver

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ron Zwerver of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.