Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Rochelle boeken

Boekingsinformatie voor Rochelle? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Met You vs. Me levert Rochelle Perts een ijzersterk debuutalbum. Haar single What A Life gaf al een stevig visitekaartje af en ook op de rest van haar album onderstreept de zangeres haar zangtalent.

Alle nummers op het album zijn door Rochelle persoonlijk uitgekozen. “Daarin waren we heel kieskeurig”, aldus Rochelle, die samenwerkte met producer Eric van Tijn. “Eric liet me vrij en gaf me de kans om mijn eigen richting te vinden. Verder motiveert hij me met zijn positiviteit.” Nummers die de strenge selectie doorstonden zijn onder meer van de hand van Emeli Sande, die vorig jaar zelf scoorde met Heaven, en Robert Pronk (Sabrina Starke). Single What A Life werd geschreven door Ali Tennant en Jon Shave, die ook verantwoordelijk zijn voor Jessie J Do It Like A Dude. Datzelfde nummer en Chasing Fire zijn bovendien gemixed door de Brit Mike Cave, die eerder samenwerkte met Bob Dylan, Elvis Costello en The Noisettes.

“Wat ik vooral belangrijk vind, is dat het album een echt bandgevoel heeft”, zegt Rochelle. “Vooral live klinkt dat te gek.” Ze nam op in verschillende studio’s, waaronder Bullet Sound, Fendal en Soundwise. De muzikanten die haar begeleiden, verdienden hun sporen bij artiesten als Sabrina Starke. “Alle nummers zijn live met complete band ingespeeld, iets wat amper meer gebeurt tegenwoordig. Die wisselwerking tussen spelers geeft een extra energie, die je terughoort in de muziek. Volgens mij hebben we dat bandgeluid hiermee duidelijk neergezet.” Leuk detail: Rochelle gebruikte op haar album dezelfde bijzondere vintage microfoon, een Neumann U47 uit 1956, als Alicia Keys toen die voor haar vorige album enkele nummers opnam in de Soundwise studio.

Rochelle

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rochelle of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.