Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Rilan & The Bombardiers boeken

Boekingsinformatie voor Rilan & The Bombardiers? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Rilan Ramhane (1987) is ’n jongen met een ongekende drive, zowel op het podium als daarbuiten. Energie, plezier en muzikaliteit spatten af van iedere bühne waarop hij act de présence geeft.

In hometown Haarlem wordt al geruime tijd met hoge verwachting uitgekeken naar het debuut van deze 195 cm lange zanger. Zijn rauwe stem, zijn ongekende energie en zijn live-act maken hem tot een aanvulling op de Nederlandse podia. Zijn muziek is een verrassende mix van Rock and Soul, met een vleugje Hiphop en funk. Live wordt hij bijgestaan door zijn band The Bombardiers, een 9 mans formatie inclusief contrabas en DJ.

Al vanaf de wieg was Rilan gefascineerd door de klanken en ritmes van muziek. Wanneer hij als kleuter druk was, zette zijn ouders hem een koptelefoon op met de blues en jazz platen van z’n vader en de protestzangers en het klassiek van z’n moeder. De groove van die tijd en de kracht van de zangers zijn te horen in zijn eigen stijl en composities. Met de komst van een oude piano, ging een grote wens in vervulling. Het plezier in het maken van- en luisteren naar- muziek, stond centraal binnen het gezin waarin hij opgroeide. Het hele spectrum kwam aan bod, van ACDC, Bach en Cohen tot en met Xzibit, The Yardbirds en Zappa.

Op zeventienjarige leeftijd trok hij in bij zijn oudere broer die zijn hele studiebeurs investeerde in muziekapparatuur. Samen met zijn broer en vrienden, begon hij teksten en muziek te schrijven.

Vanaf 2012, heeft hij eigenhandig zijn moeders tuinhuisje tot muzikaal atelier omgebouwd en schrijft hij hier de meeste van zijn nummers. Alle invloeden die hem aanspreken komen hier aan bod en zijn terug te horen in de muziek die hij en The Bombardiers komen deliveren.

Rilan & The Bombardiers

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rilan & The Bombardiers of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.