Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Richard Stooker boeken

Boekingsinformatie voor Richard Stooker? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Richard Stooker – Goochelaar & Mentalist

Richard, geboren in Alblasserdam, begon zijn goochelcarrière op zijn 17e. Een aantal jaren later, toen hij 20 jaar was, had Richard al vele prijzen op zijn naam staan die hij had gewonnen met verschillende goochelwedstrijden. Richard ging zich steeds meer verdiepen in wat de goochelwereld nog meer te bieden had. Zo werd hij onder andere lid van de NMU (Nederlandse Magische Unie) en heeft hij vele privé lessen gevolgd bij (inter)nationale top goochelaars waaronder Eugene Burger, Jeff McBride, Richard Ross, Ger Copper en Tommy Wonder. Op zijn 25e was Richard Stooker al werkzaam als professioneel goochelaar en trad hij op bij bruiloften, exclusieve feesten, en zelfs al voor vooraanstaande bedrijven in Nederland. Ook heeft hij deelgenomen aan goochelcongressen en begeleide hij (inter)nationale goochelaars. Sinds de jaren ’80 wordt Richard regelmatig gevraagd om mee te helpen met allerlei (goochel)werkzaamheden en ook om optredens te verzorgen in het Magic Art Center te Bennebroek, een locatie die bekend is bij vele goochelaars wereldwijd. Top- goochelaars hebben in het Magic Art Center opgetreden en doen dat nog steeds. Het is en blijft altijd een eer om daar te mogen optreden. Maar Richard wilde meer naast het goochelen en entertainen. Hij is daarom ook naar de toneelschool (De Trap) in Amsterdam gegaan. Hier heeft hij in 5 jaar heel veel geleerd wat een acteur en presentator moet kunnen en weten. Richard is dan ook regelmatig te zien op televisie in onder andere series, soaps, reconstructies, productverkoop en commercials.

Richard Stooker: “Ik houd van mijn vak, zowel van het acteren, als ook het presenteren en de magie. Ik zal altijd voor het beste resultaat gaan en zal de magie altijd ‘beschermen’ waar ik kan. Laten we er met z’n allen iets moois van maken”.

Richard Stooker

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Richard Stooker of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.