Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Peter Faber boeken

Boekingsinformatie voor Peter Faber? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Ruim 12 jaar verzorgt Peter Faber als directeur van de Peter Faber Optimist BV met veel plezier en succes optredens, presentaties en masterclasses voor ondernemingen en instellingen van studerend en werkend Nederland.

Zonder toeters of bellen komt hij bij u langs. Elk podium is geschikt. In directiekamer, vergaderzaal, leslokaal, seminar of tijdens welke zakelijke of heuglijke gebeurtenis dan ook, verzorgd hij een optreden op maat.

Acteren en ondernemen zijn werkwoorden en voor beiden moeten we in conditie zijn. Peter als acteur om elke keer uit de kleedkamer te komen om zijn verhaal tot leven te brengen en U als ondernemer/werknemer om dag in dag uit uw plannen en ideeën in resultaten om te zetten.

Aandacht, betrokkenheid en creativiteit als basis conditie

Puttend uit zijn halve eeuw ervaring als acteur en directeur van de Peter Faber Optimist BV heef Peter een optreden/presentatie samengesteld. Verrassend, stimulerend, inspirerend, met humor en vol ‘gouden’ tips om altijd en overal, gezond en resultaatgericht aan het werk te blijven.

A.B.C. voor resultaat gericht handelen

Alles wat gedaan wordt met Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit creëert Resultaat. Resultaten zoals energie, plezier in het werk, vindingrijkheid, productiviteit en intense betrokkenheid bij werk en elkaar, komen op natuurlijke wijze tevoorschijn. Iedereen maakt de switch van passief naar actief in het leven staan. Verliezer wordt winnaar.
De motor is altijd en overal: Ik kan’t, ik wil’t, ik doe’t, Nu!

Een voorbeeld

Try to be an Orange! Onderscheid je van de appels en de peren door jouw unieke mogelijkheden te gebruiken. Wat jij in je ‘fruitstalletje’ hebt is nergens anders te koop. Het geheim is in actie komen en in beweging te blijven.

Masterclass: Acteren voor dagelijks gebruik

Conditietraining om elke keer opnieuw, crisis of geen crisis, je verhaal, je werk, je onderneming een hart, handen, voeten en een gezicht te kunnen geven. In korte tijd worden de creatieve en emotionele spieren getraind en komen de verborgen talenten tevoorschijn. Feestelijke ontdekking dat je meer kunt dan je dacht te kunnen. Ook dat je niet eerst gelukkig, gezond, rijk of artistiek begaafd hoeft te zijn om je mooiste eigen verhalen te maken. Voorbereiding en ervaring zijn niet nodig en elke leeftijd is welkom. Alles met als actuele rode draad: Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit.

Quote van een deelnemer: ‘Faber zingt, inspireert, geeft bloot, sprankelt, neemt je mee, geeft zin, geeft lach, geeft je een cadeautje om door te geven…’

Peter Faber

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Faber of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.