Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Paula Udondek boeken

Boekingsinformatie voor Paula Udondek? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Op basis van haar jarenlange ervaring als (televisie) presentatrice, actrice, coach en therapeut is Paula Udondek een veelzijdige verbale verrassing voor uw bijeenkomst. Paula heeft veel ervaring als het gaat om custom made presentatie opdrachten: als actrice die het ijs breekt; als presentatrice die het publiek meeneemt en raakt; als coach die de retrospectieve kant van ieder individu kan weergeven en benoemen; als therapeut die het beste in je naar voren weet te halen.

Zij was dagelijks te zien in programma’s als ‘Get The Picture’, ‘Knoop In Je Zakdoek’, ‘Waku Waku’, ‘Wie Is De Mol’ en veel meer. Combineer haar kennis en kunde met haar positieve benadering, humor, zelfspot en professionaliteit en er staat een breed inzetbare spreekster, dagvoorzitter, discussieleidster en presentatrice voor u.

Het curriculum van Paula is veelzijdig. Door de verschillende impulsen behoudt zij haar inspiratie en focus. Ook een op maat gemaakte lezing of column behoort tot de mogelijkheden. Laat u verrassen!

Korte biografie

Paula Nkoyo Udondek, geboren in Ebute Metta (Lagos, Nigeria) op 15 februari 1967. Paula is actrice, presentatrice, producer en schrijfster. Daarnaast is zij DOFNA therapeut/coach. Het publiek kent haar sinds december 1995 als presentatrice van o.a. KRO, AVRO, RTV West, Teleac/NOT, RVU (NTR) en de radio. Verder is zij moderator, debat-leidster en voice-over.

Paula heeft na haar VWO theaterwetenschappen gestudeerd en is daarna doorgestroomd naar de Toneelschool Eindhoven. In de loop der jaren is zij naast haar media werkzaamheden ambassadrice voor de Hersenstichting.

Eind augustus 2011 start zij met de opleiding Equine Assisted Coach (het coachen van mensen met behulp van paarden) en in september start zij ter verdieping van DofNa, met de 4e module Hypno-therapie.

Paula Udondek

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paula Udondek of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.