Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Nicolette van Dam boeken

Boekingsinformatie voor Nicolette van Dam? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Naam fotograaf: Michel Porro

Nicolette werd op 14 augustus 1984 geboren in Amsterdam. Samen met haar broer is ze daar opgegroeid. Haar vader runt een goedlopend cateringbedrijf: Brasserie/ Traiteur van Dam. Deze mooie zaak is gevestigd aan de Cornelis Schuytstraat in de chique wijk Amsterdam-Zuid.

Na de Havo is Nicolette begonnen aan de Hbo-opleiding

communicatie en marketing. Deze opleiding heeft ze niet af kunnen maken, want al snel kwam de acteer- en presenteerdrang in Nicolette naar boven en ze besloot verschillende workshops te volgen. In 2004 begon Nicolette met haar rol als Bionda in de populaire kinderserie ‘ZOOP’. Inmiddels heeft zij er 2 films op zitten, ‘Zoop in Afrika’ en ‘Zoop in India’. Naast haar acteerprestaties zingt ze ook de titelsong van Zoop in India, ‘Jadoo Jadoo’ welke in de Kids Top 20 heeft gestaan.

Ondertussen zijn er vele rollen

en werkzaamheden op Nicolette afgekomen. Ze heeft een gastrol mogen spelen in Baantjer. Ook heeft ze haar opwachting gemaakt in de internationale film ‘Deuce Bigalow European Gigolo’. Daarnaast speelde ze een gastrol in de politieserie ‘Van Speijk’ en presenteerde ze voor MTV samen met Leon van der Zande het tv-programma ‘Pimp my room’.

Samen met Jamai

is ze vanaf oktober iedere zondag te zien als presentatrice van de ochtendshow Jetix Max. Tevens is ze vanaf december 2006 te zien als Lisa in de speelfilm ‘Plop in de Stad’. Nicolette deed onder meer de nasynchronisatie voor ‘Ice Age 2’ en ze speelde de felbegeerde rol van ‘lijk’ in de populaire Tv-serie ‘Baantjer’. Vanaf januari 2007 speelt Nicolette een rol in de nieuwe dramaserie ‘Voetbalvrouwen’ die te zien zal zijn op Talpa.

In 2006

is Nicolette genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke actrice voor haar rol als Bionda in ‘Zoop in India’. In de zomer van 2007 zal Nicolette te zien zijn in ‘Zoop in Zuid-Amerika’.

Naast al haar werkzaamheden voor televisie

houdt Nicolette veel van uit eten gaan en natafelen. Ook heeft zij een passie voor het leren van buitenlandse talen. Vooral Italiaans en Spaans spreken haar erg aan. Reizen is een van de grootste hobby’s van Nicolette.

Nicolette van Dam

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Nicolette van Dam of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.